Medi Lab tesz, megnéznétek? Száradási csík?
Röviden a történet. Július 28-án megjött, akkor reggel 36,7 volt a hőm. Bár kevesebb volt, de nem barnás, hanem rendes vérzésnek mondanám. Így alakult a hőm azóta:
28-án 36,7
29-én 36,9
30-án 37,0
31-én 36,9
1-én 36,7
2-án 36,6
3-án 36,8
ma 37,0
A mensi óta folyamatosan fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Tegnap reggel csináltam ezt a tesztet, de sajnos nem tudtam frissen fotózni, akkor is látszódott valami nagyon halványan. Most ilyen, szerintem száradási de várom a véleményeket. Köszönöm.
Ez egy elázott értékelhetetlen teszt egyenlőre negatív. Ha július 28.-án megjött akkor kevés az esélye hogy baba van. De előfodulhat mert s hőmérséklet biztató. augusztus közepén próbálj egy új tesztet mert ha menzi előtt fogant akkor még korai a teszt. Nekem április 2-3. Között fogant akkor kellett volna megjönnie
Május elején lett pozitív a teszt. A doki 5 hetes terhességet állapított meg. Szóval én drukkolok
Mensi után közvetlen tesztelni abszolút semmi értelme, ez a teszt ha halvány pozitív, akkor nagyobb eséllyel mutatja azt, hogy épp peteérésed van, mint azt, hogy teherbe estél.
Nagyon vártam én is, hogy végre összejöjjön a baba, és akkor teszteltem, mikor késett.
A halvány, szabad szemmel nem látható, csak negatívban látható csíkokkal nem foglalkozok (volt már pár ilyen, semmit se jelentett.)
Ha tényleg terhes vagy, akkor várj három napot, és tesztelj újra. Annak már egyértelműnek kell lennie.
És legtöbb esetben az orvos még ilyenkor sem lát semmit.
nekem júli 18.jött meg és aug1 volt peteérésem. ha nem jön meg pont 2 hét múlva tesztelek.
szerintem a pé sed mutathatja,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!