Megnéznétek a tesztemet, hogy hibásnak mondható-e, ha csak félig jott ki a 2. csík?
Van egy kérdésem már fennt,de minél tovább nézegetem ezt a tesztet,annál bizonytalanabb vagyok,hogy ez normális-e.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez a kérdésem.
Igen,várnom kellett volna reggelig,de 4 éve nem teszteltem pozitívat és most kicsit bezsongtam.
Tesztelj holnap reggel ha nem birod ki.
Én sem birnám.Én ma vagyok 10 dpo.nega volt a tesztem.
Megy a drukk neked :)
De a szellemcsík szürke nem?
Nem bírom ki hétfőig ez igaz:) ha ma egyértelmű nega lett volna akkor oké,de így nem :)
Van itthon másfajta tesztem is,az nega lett reggel,de az one stepes is olyan halvány volt,hogy szinte csak én láttam. A délutáni one stepes meg bár erősebb,de csak félig jött ki.
A másikfajtával várok hétfőig,de one stepesem van még vagy 10.
Én látom rendesen, színe is van, csak nagyon halvány.
Nekem is hasonló, csak én egens tesztkazettával teszteltem, és nem nagyon bízok benne. De reménykedek, úgyhogy te is reménykedj.
Én holnap gondoltam tesztelni predictor-ra, de félek.
Szorítok neked nagyon!!!!!
Picit elázott szerintem.
Köszi :) Predictorròl csak jót hallottam! A kazettásokról rosszat,de nekem személy szerint nincs róluk tapasztalatom. Írd meg majd az eredményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!