A párom nem örül a terhességnek?
Nálunk teljesen elképzelhetetlen lenne ilyen. Nálam is, tesómnál is. Pedig második gyermekünk nem is tervezetten jött.
Itt válik el a lép a májtól: hogy felnőtt ember-e az illető, aki nem ijed meg a felelősségtől; vagy egy 30 éves kamasz, aki megijed attól, hogy ezután nem ő lesz a középpontban, nem ő osztja be az idejét, és felelősséget kell vállalnia másért.
Ugyanakkor, ismerve a mai gondolkodásmódot, elhiszem, amit az itt válaszolók írnak, hogy ez elég gyakori jelenség.
Most annyit tehetsz, hogy bízol benne, hogy 9 hónap alatt párod felnő a helyzethez.
Lehet le leszek pontozva de ez szerintem nem normális. Az ilyenek szoktak aztán lelécelni....
Érdekes hogy most esik kétségbe mikor már ott a baba,kicsit hamarabb is észbe kaphatott volna.
Mi nagyon sokáig próbálkoztunk és amikor végre pozitív lett a teszt, akkor én teljesen sokkos állapotban voltam és valahogy nálam nagyon rossz élmény volt, amikor pozitív lett a teszt. Egyszerűen nem tudtam az egésszel mit kezdeni. Kellett pár nap, hogy felfogjam, hogy mi is történik és tudtam neki örülni.
Most már 16 hetes terhes vagyok és vannak ilyen hullámok, amikor elbizonytalanodom, hogy én biztosan akartam-e ezt, meg azért félek, hogy mi hogyan lesz, mert a teljes életünk meg fog változni. De legtöbbször már nagyon várom, hogy itt legyen, meg örülök neki, de szerintem normális ez.
Szerintem ez amúgy a párodnál el fog múlni, csak egy kis idő kell neki, mire felfogja az egészet. Próbálj meg beszélgetni vele erről, mert szerintem a kommunikáció nagyon fontos főleg egy ilyen helyzetben. Te is jobban tudsz neki segíteni, ha tudod, hogy mi játszódik le a fejében.
Kérem a lepontozásom! Ugyanis nem normális! Nálunk meg se rezzent a férjem, mivel teljes szívvel lélekkel a fiúnkat várta. Át óta is úgy jön haza a munkából hogy egy csoda akihez haza érkezik. Nálunk nem volt ijedt egyikünk sem! Tervezett baba volt! 4 év mire sikerült természetes úton! Már le is tettünk róla mikor összejött. De amint pozitív lett a teszt hajnalban, futottam be hozzá az ágyba hogy megmutassam neki is hogy majd leugrik a két csík a tesztről. Egyből felkelt annyira örült velem együtt. Úgy féltett az egész terhesség alatt mint egy hímes tojást, nehogy bajunk legyen.
Szóval az itt látható leírásban amit te írsz kérdező és a hozzá szólók, hiába nem tetszik senkinek se az igazság, akkor is pont hogy az ilyenek azok akik " Megijednek " Azok akik elhagyják a gyereküket és a gyerek anyját egy idő után, mivel " Akartak a gyereket ", de a vele járó összes felelősséget és nyűgöt már nem! Csak villogni akarnak a világ felé és begyűjteni a váll veregetést hogy sikerült gyereket össze hoznia.. !
Bárki bármit mond, ez pontosan így van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!