Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azt betudhatom lehetséges...

Azt betudhatom lehetséges terhességnek, hogy néha kiakasztó vagyok, túl érzékeny (párom szerint), szúrkál a pocim pé óta és fáj a derekam?

Figyelt kérdés

A mellem nem feszül, csak nagyot nőtt, mert 2 számmal nagyobb melltartót kell hordanom és menzikor nem volt még ilyen.

Sűrű krémes színtelen szagtalan folyásom van.

Néha hányingerem is, főleg reggel.

4 nap múlva kéne megjönnie...

2008. febr. 5. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
2 számmal nagyobb melltartó? nem korai ez még?
2008. febr. 5. 13:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, mert 85B kell alapjáraton és 95öst kell felvennem...nem írtam el :D
2008. febr. 5. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem is ez volt..ugyan ez!! idegesitő voltam és majd meghaltam annyira fájt a derekam..3 nappal a mensi előtt csináltam tesztet gabriellel és kimutatta:) azota kismama vagyok..:)sztem csinálj tesztet.sok sikert!
2008. febr. 5. 14:06
 4/10 A kérdező kommentje:

KOSZI, HOLNAP REGGEL MEG IS PRÓBÁLOM!

ÉS GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!!

2008. febr. 5. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ezek teljesen a terhessegre jellemzo tunetek.

De akkor neked oriasi nagy cicid lesz ha mar most duplaja lett.

En meg most is neha tiszta dili vagyok,de azt mondjak ez a hormonok miatt,remelem elmulik,mert rohadtul nem jo dilinek lenni,foleg ha tudom is magamrol.

Szerintem ha 4 nap mulva nem jon meg csinalj tesztet,akkor mar kiderul minden.

10 hetes kismama

2008. febr. 5. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Mondjuk h 85 b-rol 95 b-re cserelted a melltartodat ott nem a melled nott csak , hanem inkabb a hatad,mert a kosar meret nem valtozott,de siman lehetsz babas.

Drukkolok,h az legyen amit szeretnel.

2008. febr. 5. 14:20
 7/10 A kérdező kommentje:

A kosár mérete valóban nem változott, de ha összehasonlítasz egy 85ös melltartót egy 95össel, akkor fogod látni,hogy tényleg jóval nagyobb :D

Köszi

2008. febr. 5. 14:28
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Nekem 6 hét után kellett sokkal nagyobb melltartó, én 80B-ről indultam és 90 D lett a szülésre. És nem a hátam nőtt (hogy válaszoljak az előttem szóló kétkedőnek), úgyhogy szerintem se a mensi jele a hirtelen cicinövekedés, és a reggeli hányinger miatt én is arra tippelek,hogy babás vagy! Gratula!
2008. febr. 5. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Bizony lehet baba,a hányingert találom egyedül korainak,de a cicim nekem is megnőtt.MOndjuk azt írtad,hogy "kéne" megjönnie,de remélem nem akarod hogy megjöjjön.:D Sok sikert,és írj kommentben,hogy mi lett a teszt eredmény,hadd örülhessünk az örömödnek.Egy öreg róka
2008. febr. 5. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
miért nem méred meg a hődet?
2008. febr. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!