Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom nem örül a terhességnek?

A párom nem örül a terhességnek?

Figyelt kérdés
December óta terveztük a babát. Mindig ki volt számolva, mikor a legnagyobb esély a teherbeesésre. Ő figyelte a legjobban, minden egyes nemvártnál nagyon szomorú volt. Április 23. a nap mikor 2csíkos lett a teszt, a digitális teszt is kimutatta +1-2. A páromat mintha teljesen kicserélték volna. Olyan mintha semmi sem érdekelné. Néz maga elé, de nem mondja el mi bántja. Mielőtt elaludt, annyit mondott, hogy nem áll készen rá, rossz apa lesz. Szerintetek megijedt? Gyakori ez a férfiaknál?

2020. ápr. 27. 01:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha készen áll ha nem már késő.Lesz 9 hónapja,majd hozzászokik.
2020. ápr. 27. 01:52
 2/25 anonim válasza:
100%
Hát, hogyha tényleg ennyire vártátok, akkor nem hiszem, hogy hirtelen meggondolta volna magát... Én inkább azt tartom elképzelhetőnek hogy össze van zavarodva. Végül is ez egy nagyon fontos dolog az életében, és sztm sokakkal megesik. Tudom hogy sablonosan hangzik, de le kéne ülnötök megbeszélni, megkérdezni tőle, hogy miért gondolja ezt, illetve megnyugtatni hogyha tényleg rossz apa lenne, akkor nem tartanátok itt. Szóval mondd meg neki, hogy nincs miért aggódnia. Illetve hagyj neki egy kis időt feldolgozni, mert ha esetleg érzékenyebb típus, akkor ez tényleg küthette... Képzeld csak el hogy százával játszódnak le a fejében a pillanatok, amikor elront valamit a gyerekkel, és máris érthető a viselkedése ; ) Nem hiszem hogy ez lesz, viszont ha sokáig, pl 1 hónapig sem javul a helyzet, akkor pedig menjetek el valakihez
2020. ápr. 27. 02:16
 3/25 A kérdező kommentje:

Próbáltam neki mondani, hogy jó apa lesz, minden rendben lesz. Semleges reakciói voltam rá. "majd meglássuk" "majd alakul"

Mondtam neki, hogy mondja meg, ha időre van szüksége. Akár elmehet valamerre anyjához haverokhoz, hogy feldolgozza. Igyon tomboljon aztán jöjjön haza mikor úgy gondolja, csak ne szenvedjen ettől. Akartuk/akarjuk megoldjuk.

Remélem hamar összeszedi magát. Abban biztos vagyok, hogy elhagyni nem fog, csak nem tudom hova tenni a viselkedését most.

2020. ápr. 27. 02:24
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem csak megijedt. Aztán amikor beindulnak nála az apai ösztönök, akkor elmúlik.

Boldog éveket! :)

2020. ápr. 27. 04:31
 5/25 anonim ***** válasza:
98%
Rájött, hogy min. 18 évre le lett kötelezve, naná, hogy betojt. Majd belejön.
2020. ápr. 27. 05:22
 6/25 anonim ***** válasza:
98%
Megváltozik az élete. Felelősséget vállal, döntéseket hoz, egy ember fog tőle függeni. Kisebb sokk érte, fel kell dolgoznia. Adj neki időt, lesz rá 8 hónapotok. Olvasgasson apás blogokat, könyveket ;)
2020. ápr. 27. 06:34
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez természetes. Mi is nagyon vártuk az elsőt. Minden hónap egy kudarc volt, mikor nem jött meg, aztán mikor 18 hónapnyi próbálkozás után pozitívat teszteltem, teljesen kétségbeestem, hogy most mi lesz, és olyan gondolatok jártak a fejemben, hogy lehet nem kellett volna gyerek, meg ilyenek. Pedig tényleg vártuk. De ez csak pár nap volt,míg felfogtam, hogy terhes vagyok. A párod fél az ismeretlentől, és ez természetes.
2020. ápr. 27. 07:31
 8/25 anonim ***** válasza:
98%
A férjem minden alkalommal leszürkült mikor bejelentettem hogy terhes vagyok 😂 és olyan fura volt napokig. De beszélj vele. Hogy mondja el mi bántja.
2020. ápr. 27. 07:35
 9/25 anonim ***** válasza:
81%
Milyen az edesapjaval a kapcsolata?
2020. ápr. 27. 08:03
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Lombik babánk van, mégis totál bepánikoltam, amikor pozitív lett a teszt. Szerintem ez normális.
2020. ápr. 27. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!