Jár-e vmi támogatás, segítség azoknak a kismamáknak, akik a korona vírus miatt elveszítették a munkájukat és a kijárási tilalom ideje alatt estek teherbe?
Sajnos nem talaltam wrboldalt, sem hivatalos megállapítás erről, hogy mi lesz ezekkel a kismamákkal?
Nyilván sem régi sem új munkáltató nem vesz fel szívesen egy kismamát a későbbi költségek miatt. Mi fél éve próbálkozunk,(de úgy néz ki most lehet sikerült) a fene sem gondolta, hogy pont ilyenkor jön össze, amikor nincs munkám, és persze ezért nem vetetném el, mikor örülünk, hogy végre összejött. 🙁
Tudtok küldeni vmi weblinket, hivatalosat, ami ezzel foglalkozik?
És ha nem, esetleg megszellőztethető ez sztetek a médiában?
27,biztos?
És ha szakadás van, akkor utána hány nap táppénzre lesz jogosultság? Amennyit ledolgozott a szakadás után, nem? Vagy rosszul tudom...
Nem minden ev katas, de lehet holnaptól az.
Sokszor ajánlják azoknak is, akiknek csak kevés kellene (pl 1-2 hónap), hogy meg legyen a jogosultsághoz szükséges idő
Nem tudom hova tenni az ilyen kérdéseket, komolyan mondom.
Mire fel adjon állambácsi támogatást? Mert lehet, hogy terhes vagy? És ha nehogy isten nem is vagy terhes vagy momdjuk elvetélsz? Senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Ha most nem fér bele a bébi anyagilag és előre láthatólag munkanélküli leszel egy jó ideig, akkor lehet halasztani kéne ezt a projektet, nem?
Akkor én is ki írhattnék egy hasonló kérdést: "elvesztem a napi bejelentéssel fizető munkámat a korona vírus miatt, amit az egyetem mellett csináltam, miből fizzessem most a tandíjat? Mit ad ilyenkor az állam a szerencsétlen egyetemistának?"
Hát mondom, hogy nagy semmit se. Mert senkit nem érdekel a nyomorom, de főleg nem a kormányzatot nem. Van mit enni és ez a lényeg. Viszont az utcán egyre többen kukáznak a környékünkön és szemmel láthatóan egyre több lecsúszott ember van. Ha én lennék ilyen helyzetben, háromszor is meggondolnám, mikorra időzítsük a gyermeket.
Bántja a pici lelkedet, hogy védekezni kell, ezért inkább teherbe esel úgy, hogy az amúgy is már megtépázott megtakarításodat éled fel, és kilátásod sincs munkára. Ééééééééééeértem.
Ja, nem.
Fck logic 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!