Tunetek lehetnek mar most? Menstruacio keses. Kijarasi tilalom, nem tudok kijutni a gyogyszertarba.
6 napja kesik a menstruaciom, volt elotte gyenge halvany pecsetelesem neha neha de nem jott meg. 1 hetel ezelott es az utobbi ket nappban femes iz erzette a szajban bar inkabb kesernyes mint fem nem tudom konkretan melyik es este erosebb hanyinger de csak inger.
Par napja kijarasi tilalom van csak engedelyel lehet kimenn a hazbol amit napok ota nem hagytak jova a gyogyszertar pedig nincs olyan kozel hozzam hogy kiszaladjak.
Neten rendeltem mert a posta ket percnyire de meg nem erkezett meg:/
Nem Magyarországon élsz, igaz?
Ha szeretkeztetetk védekezés nélkül, akkor lehetsz terhes. Én is pecsételtem 5 napig, mikor meg kellett volna jönnie, és már 13 hetes terhes vagyok.
Hát ha ennyire szigorú, engedélyhez kötött nálatok a kijárás, akkor nincs mit tenni, várni kell :( Próbálj nem idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!