Az ott száradási csík, vagy terhesség?
Figyelt kérdés
Igen, nagyon halvány a teszt. Igen, hatalmasra nyitott szemekkel kell nézni, mert annyira halvány.
Igen, szinte láthatatlan. De szabad szemmel élőben látni rajta valami nagyon halványat, amiről nem tudom eldönteni, hogy száradási, vagy terhesség.
Kérném, hogy a “nem tudom ilyen teszteket minek kell feltölteni” kommenteket hanyagoljuk jelen kérdés alatt.
Köszönöm
2020. ápr. 20. 10:35
11/16 anonim válasza:
Nekem is extrem halvany volt az elso, annyira hogy eszre se vettem🤦♀️ 1 het mulva azert csinaltam ujat mert olyan faradt voltam, felkelni se volt kedvem 😂 nekem full szabalytalan a ciklusom, szoval nem tudtam mihez merni.. neha csinaltam egy tesztet aztan kész. De ha tudod mihez merni, légy turelmesebb. Ha 2 nap mulva neme erosodik, akkor negativ
12/16 anonim válasza:
Ja ui: en nem vettem eszre ferjem igen, de en mondtam neki, hogy csak belekepzeli.. aztan kidobtuk
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves 10es válaszoló!
8 napja késik.
Kedves többiek! Csinálok mégegy tesztet, kicsit jobb minőségűt, ha az sem mutat semmit akkor felhívom az orvosom.
2020. ápr. 20. 21:51
15/16 anonim válasza:
Ha 8 napja késik, akkor ennek nagyon nem ilyennek kellene lennie. Időn belül fényképezted?
16/16 A kérdező kommentje:
Igen. Ma csináltam újat. Negatív, úgyhogy beszélni fogok az orvosommal.
2020. ápr. 22. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!