Facelle mártogatós csík bevált nektek?
Figyelt kérdés
Nem várt után 1 nappal teszteltem, negatív.
Én viszont mégis terhesnek érzem magam, a korai tünetek stimmelnek.
Van ilyen,hogy becsap a teszt, negativat jelez és közben baba van?
Ha pár nap múlva sem jön meg, mindenképp újra tesztelek más típusú teszttel.
2020. febr. 2. 21:59
1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és hülye voltam, mert nem a reggeli vizeletből teszteltem, hanem napközben
2020. febr. 2. 22:10
2/7 anonim válasza:
Nekem a facelle 10-es nemvárt napján nagyon halvány volt. Két nappal később lett egyértelműen pozitiv. Szerintem korán teszteltél. A teszt szerintem jól működik. 24hkm
3/7 anonim válasza:
Mindenképp koncentrált vizelet kell! Nagyon kevés még a hcg ilyenkor, legalábbis a vizeletben. Vérből 324volt a hcg, a pisilős teszt pedig nem bolt az a helly de erős, majd leugrik a csík a tesztről szintű.
5/7 anonim válasza:
Nekem jól működött, de mindig csak reggeli első vizeletből csináltam.Holnap, vagy holnap után tesztelj újból!Sok sikert!
6/7 anonim válasza:
Nekem nemvárt előtt du. - i ból pozitív lett, de ez a ritkább eset. Másnak csak a nemvárt napján lesz halvány pozitív. Azért ne éld bele magad 100%ra a tüneteke alapján, mert a tüneteket be is beszélheted magadnak, ha ráfeszülsz. Főleg mert ilyenkor még nagyon ritka az hogy tünet jelentkezzen. Pár nap múlva tesztelj, ha nem jön meg továbbra sem.
7/7 anonim válasza:
Nekem bevált a teszt, amikor - volt, nem voltam terhes, mikor + akkor nyilván igen.
Lehetséges, hogy nem volt elég koncentrált a vizelet. Ismételd meg reggel. Vagy később volt ovud.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!