Az ott száradási csík, vagy terhesség?
Igen, nagyon halvány a teszt. Igen, hatalmasra nyitott szemekkel kell nézni, mert annyira halvány.
Igen, szinte láthatatlan. De szabad szemmel élőben látni rajta valami nagyon halványat, amiről nem tudom eldönteni, hogy száradási, vagy terhesség.
Kérném, hogy a “nem tudom ilyen teszteket minek kell feltölteni” kommenteket hanyagoljuk jelen kérdés alatt.
Köszönöm
A száradási csík azért száradási, mert száradás után van, tehát megszáradt, amikor már értékelhetetlen.
Amit te esetleg halvány pozinak látsz az ezen a teszten szépen látszó reagenst mutat. Ha megnézed a csík két szélét látod nem magát a csíkot.
Sajnos ez így most negatív, de amíg nem jön meg van remény. Hátha pár nap múlva lesz pozi teszted és sikeres terhességed :)
Drukkolok!
Szia!
Ezt így nehéz kijelenteni.
Ha ez egy 3 percen túli száradt teszt fotója, valószínűleg negatív, nekem is volt már hasonló száradási második vonal.
Viszont..
Ha kicsit is rózsaszínesen ott volt ez 3 perc környékén is, akkor simán lehet pozitív!
Mindenesetre ismételnék más fajtával, hátha az biztosabb eredményt mutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!