8. DPO-n már PMS, esetleg a gólya?
Ma vagyok a 8. dpo-n. 2 napja olyan “mindjárt megjön” érzésem van, amit még nem tapasztaltam eddig ilyen korán. Bármikor, bárhol elalszom, émelygek gyakran.... tudom tudom... korai lenne még a terhességre gondolni, de lassan fél éve várjuk a mi csodánkat... ma úgy voltam vele, hogy ha van tünet, van HGC is, természetesen ez a fetevés egy hómező tesztet eredményezett.... :( ( X-epil) . Következő hónapban már szednem kel a clostilbegyt-t.
Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy mások is vannak, voltak ilyen cipőben? Egyre nehezebben telnek a napok. Kinek hányadik dpo-n volt először pozitív teszt?
Az építő jellegű hozzászólásokat előre is hálásan köszönöm! :)
#2nek igaza van, és nem szabad feladni, még nem jött meg, úgyhogy az esély megvan rá, hogy sikerült!
Én vettem egy tálca virágot, és ültetek, hogy ne egyfolytában ez járjon az agyamban...
Én is pont a kertészkedéssel terelem el a gondolataim. :D :D
Engem a dokim megnyugtotaott, azt mondta, hogy bizonyos fokig normális :)
Nekem pl minden értékem rendben van, mégis....
UPDATE: szerintem teszteltem egy halványka nagyon nagyon halványka pozit :)
Nagyon halvány, de időn túli.... élőben picit azért erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!