8. DPO-n már PMS, esetleg a gólya?
Ma vagyok a 8. dpo-n. 2 napja olyan “mindjárt megjön” érzésem van, amit még nem tapasztaltam eddig ilyen korán. Bármikor, bárhol elalszom, émelygek gyakran.... tudom tudom... korai lenne még a terhességre gondolni, de lassan fél éve várjuk a mi csodánkat... ma úgy voltam vele, hogy ha van tünet, van HGC is, természetesen ez a fetevés egy hómező tesztet eredményezett.... :( ( X-epil) . Következő hónapban már szednem kel a clostilbegyt-t.
Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy mások is vannak, voltak ilyen cipőben? Egyre nehezebben telnek a napok. Kinek hányadik dpo-n volt először pozitív teszt?
Az építő jellegű hozzászólásokat előre is hálásan köszönöm! :)
Én is szorítok értünk :) Kíváncsi vagyok, ebből majd mi sül ki ;)
Mindig igyekszem elhessegetni ezt a fejemből, de aki nagyon szeretné, majdnem lehetetlen. Mondjuk gondolom ember függő is, de folyamatosan a baba motoszkál a fejemben
Nekem március 27 en volt meg utoljara, es egy hete szurkal a hasam es nagyon faj a mellem. Soha nem szokott fajni a mellem.
Mindjart megjon erzesem van harom napja, es delutanra, estere nagyon elfaradok (pedig itthon vagyok, a hazimunka kivetelevel mast nem csinalok).
Igen, én is 27-ig megpróbálom kihúzni, mert ha nem barnázok, akkor már talán bizakodhatok.... Hát lányok, ez nagyon izgalmas! :)
Beszéltem dokimmal, azt mondta, hogy a vírus ne ijesszen meg, emiatt Ő nem javasolja, hogy várjunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!