Rosszul csináltam az ovulációs tesztet?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltam az elsőt (még nem csináltam soha) és semmi nem jelent meg rajta. Mármint az egy csík megjelent de utána halványan se semmi. Rosszul csináltam vagy ha nem jelenik meg semmi az is negatívat jelent még? Csak mert látom itt mindig mindenkinek halványan kezdődik és úgy lesz erős.2020. ápr. 17. 10:06
11/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem és ott volt rajta a halvány csík...nem tudom akkor ez mikor jöhetett rajta ki. :D:D
2020. ápr. 17. 16:05
12/18 anonim válasza:
Akkor kb olyan lehet, mint a kepen az elso tesztemen! Ez egy szar teszt, eleve milyen teszt amit 5 percig kell benne tartani?! 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
13/18 A kérdező kommentje:
Es tudod mi a durva? Hogy mindkettő olyan mint neked a 16.-ai. Pedig a mainak erősebbnek kéne lennie nem? Namindegy, majd rendelek a netről inkább. 😂
2020. ápr. 17. 18:29
14/18 A kérdező kommentje:
Vagy lehet a mai holnapra erősebb lesz 🤣 jó gagyi
2020. ápr. 17. 18:32
15/18 anonim válasza:
Várj vele minimum 5 órat es megkapod az eredmenyt 😂😂😂
16/18 anonim válasza:
Én is netről rendeltem nekem asszem még olcsóbb volt, mint aki előttem válaszolt. Én egyszerre rendelek vagy 40-50db-ot is, mert naponta 3at nézek, és így tuti.
#2 voltam
17/18 anonim válasza:
Jaa egyébként én one stepest szoktam venni a fastest.hu-ról és az van, hogy akár másnap már itt is van. Most ilyet vettem:
Ez biztosra mutatta és most úgy néz ki babás is vagyok😊
18/18 A kérdező kommentje:
Hát komolyan nem ertem mert később erősödött valamennyire.🤣
A mai valamivel erősebb mint a tegnap-tegnapelőtti. De hát ez egy förmedvény, senki ne vegyen ilyet.😂
Utolsó neked gratulálok!☺️
Rendelek ilyet akkor.
2020. ápr. 18. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!