Van esélyem tehetbe esni, ha ovulácios tesztet csináltam?
Figyelt kérdés
Csináltam ovulácios tesztet 13-án halvány csik volt, 14én erös csikom volt ekkor szeretkeztünk a férjemmel. Erős átlátszó, nyálkás folyásom volt+hasam alja is szurkált egész nap, este össze bujtunk. Ma megint csináltam ovu tesztet halvány csik lett. Az lenne a kérdésem hogy van esélyem a teherbe esésre? Sokan azt mondják hogy a menstruácio elmúlása után 2 naponta együtt kell lenni peteérésig.Mi nem igy csináltuk. Vagy probálkozzunk még ma is ?2018. aug. 15. 17:55
1/6 anonim válasza:
Össze bújhattok ma is,hiszen az nem rossz dolog😁
Tehát semmi veszíteni valód nincsen,sőt😉
2/6 anonim válasza:
Bajod nem lesz.
Hcg tesztet csinalj 26-án.
3/6 anonim válasza:
Az elsö negativ napon, azaz ma van ovud. Ma és hnap is legyetek még egyutt.
4/6 anonim válasza:
Szia. Szerintem, akkor vagytok együtt, amikor ti kívánjátok egymást. De jobb menzi után 2 naponta. Drukk.
6/6 A kérdező kommentje:
29.re nem várom , szoval még odébb van 😀
2018. aug. 16. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!