Létezik, hogy a one step ovulációs teszt egesz ciklus alatt nem mutat pozitivat? Ennyire gagyi lenne!? Ebben a hónapban kezdem használni mindent betartottam nem ittam előtte és az esti órákban csináltam a tesztet.
Abban bízok én is ,hogy ettől függetlenül volt ovulációm ugyanis a tünetek megvoltak.Ha nem sikerül akkor ki fogom próbálni a fachellet.
Köszönöm a gyors reagálást:-)
Nálam teljesen jól működött, nem gagyi azért, mert olcso..
Szépen mutatta az ovut, majd kb. 9.dpotol jostesztkent is használtam es az is erősödött, ahogy nemvart korul a onestepes hcg teszt is.
Olcso husnak hig a leve , ja. De nekem erdekes modon lassan egy eve bevàlik.. :)
A zoldet vedd ami 20ml-es erossegu. Valamiert a kek szinu erzekenyebb, amugy nekem sem vált be. Vagy kimaradt az ovud. minden egeszseges nonek kimarad neha. Ezt tudni illik
Azt jobb, ha tudjatok, hogy nem veletlenul van belole tobb fele erzekenysegu, ugy emlekszem 20-as a legerzekenyebb, es 40-ig, vagy 50-ig van.
Az lh hormon az egesz ciklusban jelen van, de ovu elott ugrik meg a mennyisege. Optimalis esetben csak erre reagal a teszt.
De az, hogy az ovu tobbi reszeben kinek mennyi termelodik, vagy epp az ovu elott, az teljesen egyeni.
Epp ezert lehet, hogy valakinek csak a 20-as jo, mert a kevesbe erzekeny meg ovunal sem lesz pozitiv, masnak meg a legkevesbe erzekeny valik be csak, mert a 20-as szinte az egesz ciklus alatt pozitiv.
Ez nem a teszt hibaja. Ilyenkor kell kiprobalni masikat.
Ettol fuggetlenul az is lehet Kerdezo, hogy tenyleg nem volt ovud. Elvileg egy teljesen egeszseges nonek is lehet evi egy-ket peteeres nelkuli ciklusa.
De kovetkezo ciklusra vegyel erzekenyebb ovutesztet, probald azzal.
En a one step terhessegi teszteket nem szeretem, mert volt, hogy terhesseg nelkul is latszott a masodik csik, meg olyan is, hogy terhes voltam es egy het keses utan is alig latszott rajta. Masik teszt pedig egyertelmuen pozitiv lett.
De a one step ovutesztek tokeletesen mukodtek nekem mindig, homeroztem is mellette kb 8 honapon at es mindig jot mutatott az ovuteszt. Volt, hogy masik fajtat probaltam, picit dragabbat, az is eppugy mukodott. En csak a 30-as erossegut probaltam, de nem mindenkinek valik be ugyanaz, ahogy fent is irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!