Peteérésem 8-9 nappal ezelőtt lehetett, mert barnáztam (ami eddig még amúgy sosem volt) Ma csináltam du. Egy ovu tesztet és a tesztcsík erősebb, mint a kontrollcsík. Most sikerült teherbeesnem, vagy még egy peteérésem van? 8 nap van még a nem vártig.
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy jóstesztként is lehet használni az lh tesztet, de sokan hülyeségnek tartják.2019. okt. 28. 18:15
1/12 anonim válasza:
Az előző ovulációt is végig lh tesztezted? Mert am az ovuláció nem jár barnázással.. ha terhes is lennél ilyen hamar nem mutatná még terhességi teszt sem nemhogy az lh teszt.
2/12 A kérdező kommentje:
Lh teszteltem előző hónapban is, de csak elvétve... szóval vehetjük úgy is kb, hogy nem..de olvastam, hogy peteéréskor lehet barnázni meg kicsit vérezni..2 napig tartott.. meg volt tompa nyomás érzés a petefészkemnél is. Szóval szerintem az peteérés volt,mert aznap du is csináltam lh tesztet ott a tesztvonal halványabb volt, mint a kontroll.. most meg erősebb jóval. De tuti szerintem, hogy akkor volt pé.
2019. okt. 28. 18:24
3/12 anonim válasza:
Ha akkor csináltál tesztet mikor érezted a tüneteket és nem volt pozi akk nem ovulaltal még. De az h most pozi az lh teszt az sztem nem terhessegre utal mert ilyenkor még nem jelzi semmi a terhességet
5/12 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy mostanság van ovulációd.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2019. okt. 28. 18:48
7/12 anonim válasza:
Ez ovuláció lesz sztem is. Nekem is a 20. ciklus napomon volt most
8/12 A kérdező kommentje:
Átlagosan számolva 29 naposak a ciklusaim. (+/-1-2nap) így is teherbe eshetek, ha 8 nap van a nem várt menstruációig?
2019. okt. 28. 19:00
9/12 anonim válasza:
Ha pozitív a teszt akk most kell próbálkozni. Van h később van az ovu. De akk a mensi is később jön elméletileg
10/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szokott késni, ahogy írtam max. 1-2 napot...
2019. okt. 28. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!