Rosszul csináltam az ovulációs tesztet?
Figyelt kérdés
Tegnap csináltam az elsőt (még nem csináltam soha) és semmi nem jelent meg rajta. Mármint az egy csík megjelent de utána halványan se semmi. Rosszul csináltam vagy ha nem jelenik meg semmi az is negatívat jelent még? Csak mert látom itt mindig mindenkinek halványan kezdődik és úgy lesz erős.2020. ápr. 17. 10:06
1/18 anonim válasza:
Lehet, hogy hibás volt a teszt.
2/18 anonim válasza:
Attól is függ hanyadik napon vagy. Nekem legutóbb 10-11-12.napon nagyon halvány volt nem is erősödött, aztán majd csak akkor kezdtem el megint tesztelni amikor nyilallt a petefészkemnél, ez a 15.nap volt, az már erősebb volt egy kicsivel és a következők szépen erősödtek. Végül 17.nap délben lett az lh csúcs és utána csak halványult. Én reggel, délben és este is szoktam csinálni (dokim mondta, hogy így csináljam) és így tényleg pontosan tudom mikor van. Egyébként most csak a 16. és 18. napon voltunk együtt, de úgy néz ki így sikerült is😊
3/18 anonim válasza:
Szia! Attól függ mikor kezded?! Én most így alakultam, a 12. Ciklusnapon lett pozitív
4/18 anonim válasza:
3-as vagyok, ez lemaradt:
5/18 A kérdező kommentje:
8. napon vagyok ma, a naptár szerint vasárnap van ovuláció. 24 naposak általában a ciklusaim, a teszt szerint amúgy ma kéne elkezdeni de tegnap kiváncsiságból csináltam.
2020. ápr. 17. 13:07
6/18 A kérdező kommentje:
4 db-osat vettem de elég drága 1700 Ft volt. Hol lehet olyat venni amiben több van? :D Rossmannban csak ez a fajta volt.
2020. ápr. 17. 13:08
7/18 anonim válasza:
Én neten vettem 25 db-osat, rozsaszin csomagolasa van, azt hiszem 2500 Ft beirod google egybol kidobja
8/18 anonim válasza:
Ha az expec-et hasznalod, az egy rakas kaka! Nekem 10-12 ora utan mutatott valamit
9/18 A kérdező kommentje:
Na fsza, olyat vettem. :D
Rendelek inkább a netről. :D
A tegnapit meg esküszöm kiszedem a kukából és megnézem. :D:D
2020. ápr. 17. 15:27
10/18 anonim válasza:
Itt az enyém exp. Kb masnap volt ertelmezhető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!