Teherbeestem a barátomtól. Mit tegyek?
Kedves kérdező !
Én abortusz ellenes vagyok! Viszont nagyon meg gondolnám a helyzetet én is korán szültem férjhez mentem 19 voltam mikor még született az első lányom az akkori férjem 9 évvel idősebb volt 7 évig voltunk házasok 2 kislányom született! Mikor terhes lettem a másodikkal már el akartam válni!! Apának 0 volt!! De én hülye adtam meg egy esélyt a baba miatt! Mert nem akartam el vezetni! Rá 3 évre külön is mentünk de nyilván azért mert egyedül nem tudtam volna meg állni a saját lábamon! Anyámék nyakára meg nem akartam menni! Így persze láttam hogy ez továbbra sem működik dolgoztam borzasztó sokat többször kórházba kerültem kimerültem de muszáj volt hogy saját lábamra álljak hogy ne másra legyek utalva! Nagyon nehezen de sikerült! Egyedül álló anyaként lakás, autó munka mindent meg teremtetten a lányaimnak apuka egy forint gyerek tartást sem fizet! Nekem szerencsém volt persze nem lehetetlen!!!!
De most azt mondom hogy nem nem szülnék ilyen fiatalon főleg hogy semmi alapom nincs amire építsek!! Mert történhet bármi!! Ne vállald a babát nagyon fiatal vagy tudom nehéz a sajátod maga az érzés hogy ott a pici a picakodban de lehet neki így jobb lenne mert nem tudhatod mit hoz az élet! Tudod nálam még nics vége az iskolának már azon töröm a fejem hogy milyen táska kell neki még mit szeretne hogy a következő évre meg tudjam venni azt amit ő akar hogy nincs apjuk de én nekem kell legyek mind a kettő és mindent meg kapjanak amit más gyermek is meg kap! Szóval egy baba egy gyerek nagyon nagy felelősség!! Minden jót kívánok! Remélem helyesen döntesz!
Aki arra biztatja a kérdezőt, hogy tartsa meg, az ugye mind anyagilag, mind lelkileg is támogatni fogja majd, amikor a kedves "párja " faképnél hagyja és eltűnik az éterben? Sőt, vigyáztok is majd a babára? Mert ugye elég nyilvánvaló, hogy a kérdező egyedülálló lányanya lesz!
Ne biztassátok már hogy hazavágja az egész életét egy 17 éves GYEREK könyörgöm!!!!!
Kérdező, neked meg most nagyon legyen eszed! Ne, ne, és NE! Ez neked jelen állás szerint egy hatalmas csapda...! NE TARTSD MEG! (Őszintén remélem, a szüleid úgysem fogják ezt a döntést támogatni, mert azzal a te nyomorodat írják alá!)!
#21 nem is az a gond hogy a szüleid befogadtak, hanem hogy te nem látod a fától az erdőt. Nem tettél te le semmit az asztalra, csak arra vered a melled amit aládtettek. Jartál boltba? Azta, én már 10 évesen is, a sarki kis közértbe, nagy kaland. Mondjuk hasonlítsd magad össze az utánad író fiatal anyukával aki dolgozott terhesen meg baba mellett is, mint egy felelősségteljes felnőtt. Na előtte le a kalappal, hogy végigcsinálta nem is lep meg hogy végül diplomás ember lett.
A te stílusod viszont bicskanyitogató, úgy teszel mintha valami hatalmas dolgot tennél azzal hogy más anyagi terhére szülsz, és akkor ezért el kéne tőlled ájulni. Igen drága te nyomorba szülsz mert 0 ft vagyonod van. Az a sokminden körülötted meg a szüleidé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!