Mennyi az esélye, hogy teherbeestem?
Figyelt kérdés
3 hónapos a lányunk, nappal 3 óránként szoptatom, az éjszakákat többnyire átalussza, így akkor 10-12 óra kiesik.
Fogamzásgátlót szedek, olyat, amit nem kell soha abbahagyni, így megvonásos vérzésem sincs.
Szülés után 2 héttel kezdtem a tabit.
A múlt hét elején vettem észre, hogy az előző napit elfelejtettem bevenni, így azt másnap pótoltam. Kb. kétnaponta vagyunk együtt a férjemmel.
Mennyi az esélye, hogy így teherbe estem?
2020. márc. 2. 17:33
2/5 A kérdező kommentje:
Miért is?
2020. márc. 2. 19:38
3/5 anonim válasza:
Nekem is az ugrott be, amit az #1-es irt
.. 😂 mesebelinek tunik 3 honappal szules utan 2 naponta kivanni a szexet es éjjelente 10 orat aludni. 😃
4/5 anonim válasza:
Kerdesedre válaszolva, nyilván van eselye de sztem nem sok.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos választ.
Szerencsénk van, a kicsi jóalvó, mint a bátyjai voltak, és a szülés is könnyű volt, mindenkinek ezt kivánom.
2020. márc. 3. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!