Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elmaradt menses, mellfájdalom,...

Elmaradt menses, mellfájdalom, két csíkos tesztek. Teherbeestem?

Figyelt kérdés

Első alkalommal vágtunk bele a babaprojektbe a férjemmel. Egyszer voltunk együtt védekezés nélkül, majd ő 2 hétig külföldön dolgozott így más alkalom nem volt. A múlt hét pénteki mensesem kimaradt, volt egy enyhe pöttyöző vérzés, de más nem. Ma reggel csináltam két különböző tesztet és mindkettő két csíkot jelez.

Létezik, hogy egy alkalom után össze is jött a dolog? A környezetemben ilyenről sajnos nem hallottam még, sokak szegények hónapokig próbálkoznak. Húgomnak 2 év után sikerült.

Félre nem értse senki, nem dicsekedni akarok, csak elképzelhetetlennek tartom a dolgot és aggódok most nagyon. Az orvosomhoz januárban van már csak időpont sajnos. Vagy addig menjek el máshoz, biztos ami biztos? Volt már így valaki? Nagyon örülünk most, nem lenne jó ha álpozitív lenne minden tünet.

2019. dec. 6. 09:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A januári időpont tökéletes, ha addig van bármi panaszod, erős görcsölés és vérzés, akkor menj dokihoz nyilván azonnal

Addig szedj folsavat, magnéziumot és e vitamint

2019. dec. 6. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
En is nehezen hittem el, hogy 1 alkalom es ossze is jött. :) A januari idopont előtt felesleges menned dokihoz. Gratulalok!
2019. dec. 6. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehet. A nagylanyom is egyetlen vedekezes nelkuli alkalombol lett 😃
2019. dec. 6. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen elég egyetlen alkalom is, ha minden jól volt időzítve :) Nekem is egy alkalomból sikerült ikrekkel teherbe esnem, abban a hónapban nem tudtunk többször együtt lenni. Az más kérdés, hogy mi előtte már 5 éve próbálkoztunk és az ikrek sem maradtak velünk :( De azóta megvan a boldogságunk aki már 2 éves :) :D

Januári nőgyógyászati vizsgálat tökéletes lesz. Minden jót és jó egészséget :)

2019. dec. 6. 09:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük :)))
2019. dec. 6. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

2-szer is elsőre összejött.

Gratulálok, és boldog babavárást! 😊

2019. dec. 6. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!!! Nekem is kb mindegyik baba egyből összejött. De most aggódsz is meg örülsz is? Inkább csak örülj!

26 hetes kismama.

2019. dec. 6. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! 🤗 Elhiszem, hogy hihetetlen, én sem hittem el, ráadásul úgy voltunk vele, hogy nem teszünk ellene semmit, ha akar akkor majd jön, erre az első hónapban összejött. Nem is gondoltam volna és pont azért is mert tényleg sokan vannak akiknek évekig küzdeni kell.

14+4 hkm

2019. dec. 7. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!