Tele az ország férfiakkal. Valakivel egyéjszakásat kell szervezni.
2020. ápr. 15. 18:21
2/10 anonim válasza:
Csak szex és más semmi :D
2020. ápr. 15. 18:24
3/10 anonim válasza:
Amennyiben 40 felett vagy, jelentkezhetsz a lombikbébi programba, de most egyrészt szünetel, másrészt nincs donorsperma hosszú ideje
2020. ápr. 15. 18:27
4/10 anonim válasza:
Az USA-ban volt valami ilyen történet, ahol egy spermadonortól lehetett elvinni anyagot, amit otthon felhasználtak. Ezt többnyire gyerektelen házaspárok vették igénybe.
2020. ápr. 15. 18:29
5/10 anonim válasza:
Garp szerint a világ 😂😂😂
2020. ápr. 15. 18:29
6/10 anonim válasza:
Egyedülállónak Magyarországon nem lehet inszemináció vagy lombik úgy tudom. Brnoba járnak a szingli nők.
Szintén lombikos vagyok, lombikos csoportba fb on sokan vannak sorstársaid, tőlük tudom ezeket.
Vagy próbálkozol természetes úton, mint a csak szex és más semmi filmben.
2020. ápr. 15. 18:34
7/10 anonim válasza:
6!
De lehet. Feltétele vagy a bizonyított meddőség, vagy a magas életkor, ami valószerűtlené teszi a spontán teherbeesest.
"1/A. § * Az Eütv. 165. §-ának d) pontja szerinti egyedülálló nő esetében (a továbbiakban szintén: kérelmező), amennyiben
a) egészségi állapota (meddőség), vagy
b) életkora
következtében gyermeket természetes úton nagy valószínűséggel nem vállalhat, az egészségi állapota által indokolt, az Eütv. 166. §-a (1) bekezdésének b)-d) és f) pontja szerinti reprodukciós eljárás végezhető el."
Pont ma írtam ki egy hasonló kérdést én is. Magyarországon nem tudom, milyen feltételekkel végeznek spermadonoros megtermékenyítést, de sok nyugat-európai országban van lehetőség rá egyedülállóként, akár fiatalon is. Nyilván nem olcsó, ha magánúton csináltatod, egy alkalom tudtommal körülbelül 2-3000 euróba kerül.
2020. ápr. 15. 18:54
9/10 anonim válasza:
Igen, de ha a kérdező nem meddő, nem idős, akkor csak azért mert nincs pasija és mégis gyereket akar, nem engedik. Akiket én tudok mindenki brnoba megy.
2020. ápr. 15. 18:56
10/10 anonim válasza:
Vannak feltételei, ahogy írtam, de te kategorikusan kijelentetted, hogy nem csinálnak. De igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!