Ha a férj nem szeretne harmadik gyereket megoldás lehet, ha a feleség nem veszi be a fogamzásgátlót és azt mondja véletlenül jön a baba?
ha kicsit érzékeny természet a férj, lehet egy válóper mellé megpróbál nemi erőszakért is feldobni (amit tervezel, az elvileg beletartozik a fogalomkörbe), bár a hatóságok magyarországon különösen tüketlenek a témában, de én az exférjednek szurkolok.
a létező legundorítóbb húzás, amit csak el tudok képzelni szx témakörben.
Az ilyen meg is érdemli, hogy kirakják az utcára! Tuti válás lenne belőle. Én csak a gyerekeket sajnálom, hogy ilyen idióta felfogású anyjuk van, mert a válás őket viseli meg a legjobban és ő nekik kell csonka családban felnőniük. Arról nem is beszélve, hogy a nem kívánt harmadik gyerek még kitaszított ember is lesz, mert érezni fogja, hogy ő itt a fölösleges személy és ő tehet mindenről.
Csak gratulálni tudok, ha a nő (gondolom magadról írtad ki a kérdést amúgy) önzősége miatt 3 gyerek életét tönkreteszi.
Amúgy meg gondolom elég jó oka van az apának, hogy nem akar harmadik gyereket.. Fel is kéne azt is tisztességesen nevelni, mindent megadni neki. 2 gyerekkel sem olyan könnyű ez, hát még hárommal! Egy értelmes ember ezeket végiggondolja.
Ja, és amúgy nem tudom mit szólna, ha cserébe kötelezné a férj abortuszra vagy lemondana az apaságáról és egy forintot se kapna a férfitól, ha jó az ügyvédje. De meg is érdemelné a nő!
Undorító ez a hozzáállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!