Ha a férj nem szeretne harmadik gyereket megoldás lehet, ha a feleség nem veszi be a fogamzásgátlót és azt mondja véletlenül jön a baba?
Reagálhatnál valamit drága kérdező.
Bár az ilyen egymondatos kérdések kifejtés nélkül általában provokációk. A témájáról nem is beszélve.
Én az ítélkezés helyett azt mondom, csak te ismered is a körülményeid, te ismered csak a férjed.
Eltudom képzelni, hogy van olyan férj aki alkalmazkodna a helyzethez és örülne végül a nem akart harmadiknak is, de azt is eltudom képzelni, hogy valamelyik férfi inkább elválna, mintsem nevelje a nem akart harmadik babát.
Hogy te el tudnál e tartani 3 gyereket, ha a férjed inkább elválna, azt csak te tudod.
Meg azt is, hogy a házasságod ér e neked annyit, hogy megkockáztatod azzal hogy "véletlen" terhes leszel.
Ha a férj véletlenül "elfelejtene szólni", hogy sterilizáltatta magát, az megoldás lenne az ő részéről szerinted?(Tudom, elvileg ahhoz 3 gyerek kell,de az most mindegy, a kérdés elméleti.)
Csak gondolkodj el rajta, te ahhoz mit szólnál.Mert gondolom, halálos sértésnek vennéd, hogy a férj egy ilyen komoly dolgot el mer titkolni, miközben a szándékos teherbe esés a férj szándéka ellenére viszont normális, mi több megoldás.Aha, jó megoldás. A váláshoz. A férj helyében még a meglévő 2 gyereket is elperelném, neveld csak a harmadikat, ha annyira fontos volt, hogy tönkretegyél miatta mindenkit.
Ja,nő vagyok.Én is tutira szeretnék 3.gyereket a te helyzetedben(férj+2 gyerek), de soha nem olyan áron, hogy átverjem a szerető férjem.
Semmi gond.
Csak úgy véletlen abortusz megoldás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!