Ki mióta próbálkozik a babával? Hogy bírjátok?
Én októberben hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta próbálkozunk sikertelenül. Hétfőre nem vártam volna, de ma már volt egy kis barna folt a tisztaságin. A cikkusom nem óramű pontosságú és volt olyan ciklusom is amikor nem volt ovulációm. Már hónapok óta szedek mindenféle vitamint, teákat iszok stb de teljesen feleslegesen. Ovu tesztelek már régóta és 2 hónapja már a peteérésem is követve van ultrahangal.
Kivizsgáltatni magam májusban akartam elkezdeni, de sajnos a mostani helyzetben ez szerintem nem lesz lehetséges.
Nagyon szomorú vagyok, tudom hogy még nem próbálkozunk olyan régóta, de a ciklusom nem tökéletes és a lelkem mélyén érzem hogy spontán nem leszek terhes.
Az első 4 hónap volt, a második 8 hónap.
22 és 26 évesen szültem.
A jelenlegi párommal már 1 éve próbálkozunk, idén már 32 vagyok, ő meg 50+... Minden hónapban sírhatnékom van, hogy nem sikerül... Nekünk már nincs sok időnk :/ orvoshoz párom nem szeretne menni. Úgyhogy vitaminok stb-t szedjük és marad a remény...
Nagyon sajnalom 14es🙁 Nekem 2 hete ment el az elso terhessegem... Mi majdnem 5 eve probalkozunk, sajnos sokat vartunk avval hogy orvoshoz menyjunk (parom nem akart, merthogy menni fog az majd termeszetes uton is). Mint kiderult termeszetes uton majdhogynem eselytelen teherbe esnunk. A sperma szint sajnos a legjobb esetben sem erte el a 2 milliot. En aztbtanacsolom mindenkinek hogy ha 1 ev alatt nem jon ossze jobb orvoshoz fordulni. Sajnos nekunk noknek kevesebb idonk van ezert is jobb mihamarabb tudni ha baj van, igy nyer egy kis idot az ember amig kitalalja a kovetkezo lepest. En nem otthon elek, igy nemtudom Magyarorszagon ez hogy van, nalunk ingyenes 3 lombik, viszont tobb mint 1 eves a varolista. Ha hamarabb akarod akkor kemeny penzeket kell fizetni amit ossze is kell sporolni. Csak ezert irtam hogy jobb mihamarabb orvoshoz menni
Sajnos ennis ugy erzem mint a kerdezo; nem erzem hogy en valaha is anya leszek. Ahogy az evek mulnak, egyre kevesebb eselyem van ra es most vagyok 34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!