Menstruáció elmaradása után reális a teszt?
Kicsit csalás a kérdés, mert menstruálok.
Szóval fogamzásgátlót szedek, egy szem sem maradt ki a levélből, időben bevettem mindet. A menstruációm viszont nagyon furcsa ebben a hónapban, nagyon kevés és barnás. Ezért gondoltam terhesség, szóval a mensi utolsó napján (a harmadikon) csináltam egy tesztet és negatív lett.
Ebben az esetben hihetek a tesznek, hogy nem vagyok terhes? Nem tervezek mostanában babát. Fel fogom hívni az orvosom, de addig egy kis menyugtatásra van szükségem.
A barátom szerint a sok stressz miatt van, ami az újonnan kialakult helyzet miatt reális.
Köszönöm a válaszokat!
20L
Fogamzásgátló szedése mellett sokkal kevesebb vérzés jön.
Teljesen normális dolog, nem vagy terhes
Én még nem tartok ott, de nem veszélyes ez az egészségre ?
Sokminden hülyeséget olvasni a neten sajna... próbálok komolyabb oldalakat nézni, a blogspot végződésű oldalak általában nem mérvadóak.
De olvastam már olyat, hogy lerakódik a szervezetben ez meg az, ettől ilyen beteg lehet, a gyerekre majd káros lehet, hasonlók...
Meg ugye az ellenkezőjét, hogy kamu az egész ilyen elmebaj, csak direkt ijesztgetik az embert.
Akkor lányok, hogy van ez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!