Intimed teszt a 11. nap körül, reális ennyire halvány 2. Csík? Van itt más is, akinek hasonló lett?
Figyelt kérdés
Vèrvétel alapján bizakodom,hogy sikerülhetett a baba.Ez a ma dèli tesztem,még ezt sosem használtam korabban:
Koszonom annak,aki válaszol!
2014. máj. 2. 14:32
1/17 A kérdező kommentje:
2014. máj. 2. 14:34
2/17 anonim válasza:
Ne haragudj, de kigúvad a szemem, mégsem látok második csíkot. Szerintem még nagyon korai a teszt.
3/17 anonim válasza:
Én az elsőn látok vmit. Élőben van színe? Mert képen inkább szellemcsíknak tűnik igaz, nagyon korai a teszt. Azt hogy érted, h a vérvétel alapján?
4/17 A kérdező kommentje:
Itt van egy màsik kèrdező tesztje,az enyèmen is olyan a 2.csík,mint itt a felsőn.
Azért azt nem hiszem el,hogy semmi sem látszódik az enyèmen...
2014. máj. 2. 14:40
6/17 A kérdező kommentje:
Lèci olyanok válaszoljanak,ha olvassák akiknek jóval nem vàrt előtt lett halvàny 2csíkos a tesztjük!
2014. máj. 2. 14:42
8/17 anonim válasza:
3 hetes és 3 napos voltam, mikor erős pozit teszteltem. 12 nappal az együttlét után teszteltem. Ikrek voltak. Az más kérdés, hogy sajnos elvetéltem:(
Azért teszteltem olyan korán, mert már napok óta egyre erősödő hányingerem volt.
9/17 anonim válasza:
Az első képen látni a halvány csíkot. Én a 10. napon teszteltem, mert beteg lettem és az orvos antibiotikumot akart adni. Nekem sem volt erősebb a 2. csík, a férjem nem is látta. 2 nap múlva csináltam másikat, de az sem lett sokkal erősebb. Most itt rosszalkodik a kisfia mellettem. Szorítok neked!
10/17 anonim válasza:
Az első képen én is látom halványan. Szerintem sz is csoda hogy ennyire látszik ilyen korán. Ne lepődj meg ha csak egy hét múlva lesz erősebb csíkod. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!