Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció közbeni terhességi...

Menstruáció közbeni terhességi teszt mutathat reális eredményt szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy nővérke tanácsolta nekem a kórházban hogy ha elmúlik a menstruációm ami egyébként csak 4 napig tartott, akkor csináljak egy terhességi tesztet. Azt szeretném megkérdezni hogy miért utána szerintetek? Ha közben csináltam volna meg akkor nem mutatna reális eredményt? Köszönöm!
2014. jan. 19. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert mire vége a vérzésnek valószínű - a teszt, mert ha volt is, kiürült a hcg a szervezetedből.
2014. jan. 19. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Menstruálsz? akkor, hogy áll fent a terhesség gyanúja? ezt nem értem... mert úgy tudtam terhesség alatt nincs menszesz. hogy hogy ezt tanácsolta? :)
2014. jan. 19. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát annyi hogy azt hittem terhes vagyok, de megjött. Anyu mondta hogy menjek orvoshoz mert ő vagy 6 hónapig rendesen menstruált mikor velem volt terhes. Így elmentem orvoshoz, aki azt mondta hogy ha terhes is vagyok elképesztő korai szakaszban vagyok, de nem tartja kizártnak hogy a baba megmaradt, ezért végezzek egy tesztet és majd ha ennek a vérzésnek vége menjek vissza. :)
2014. jan. 19. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem. hát ha babát szeretnél akkor sok sikert, drukkolok :)
2014. jan. 19. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!