Szerintetek mikor ad már reális eredményt a teszt?
Figyelt kérdés
ciklusaim 26-30 nap közt változtak az elmúlt fél évben. Ma vagyok a 28dik ciklusnapon. peteérésem a 16dik ciklusnapon volt. Ha megfogant a baba, csak akkor lehetett (később nem), mert azóta nem voltunk együtt sajnos :(2014. dec. 12. 10:06
1/9 anonim válasza:
A peteérésedtől számolj 14 napot, akkor kellene megjönnie. Azon a napon ha nem jön meg, akkor tesztelj!
Egyébként holnap reggeli vizelet már kimutathatja!
Nagyon drukkolok neked! :)
2/9 anonim válasza:
Most vagy a 12. napon peteérés után. Hőgörbéd van?
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
elsőnek: akkor hétfőnél hamarabb nem fogok. ha nem jönne meg
másodiknak: hőgörbém nincs, ovutesztem volt
2014. dec. 12. 10:20
4/9 anonim válasza:
Mind a kettő én voltam, csak elfelejtettem jelezni. :) Szerintem az úgy teljesen reális. :)
Sok sikert!
5/9 A kérdező kommentje:
okés ;) köszi! de nagyon úgy érzem meg fog jönni :O
2014. dec. 12. 10:37
6/9 anonim válasza:
Majd kiderül, hogy megjön-e? Hogy úgy érzed, az még nem jelent semmit. Megírod majd az eredményt?
7/9 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást! mindenféleképp megírom... de ha megjön, lehet pár nap késéssel írok csak. (fel kell dolgozni ugye....)
2014. dec. 12. 11:02
8/9 anonim válasza:
A mindjárt megjön érzés terhesseg elején lehet ám az még nem jelent semmit. Hétfőnél elöb nem tesztelnék. Fiamat 14 napra a késés után volt pozitiv a tesztem és tudom mikor foganhatott, minden egyezett is a méretek szerint s az általam számolt peteéréshez viszonyitva.
9/9 A kérdező kommentje:
Ma reggel megjött :'(
2014. dec. 13. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!