Hashimotosként jódos vagy jódmentes terhes vitamint szedtetek?
Jajj kérdező úgy sajnálom.
Én vagyok akinek szintén 8hetesen szakadt meg a terhesség. Téged küldött a dokid kfle génmutációs vizsgálatokra? Leiden mutáció, PAI, stb. Engem a műtét után igen, és kiderült hogy a pai nálam heterozigota, ami annyit tesz, hogy hajlamos vagyok mèlyvènás trombózisra. Az orvosom arra a következtetésre jutott, hogy ez volt a vetélésem oka. Így most esténkén szúrom magam. Rossz dolog ez a hasimoto, de látod mással is verhet a sors. 😐
Köszönöm a biztatást. Próbálok pozitív maradni. Hát szívcső pulzálás volt az még csak mert nagyon picike még, 2.5 mm 🙂
Neked is sok sikert kívánok a jövőre nézve, reméljük a többi vizsgálat is rendben lesz, ami meg problémás, arra lesz gyógyszer.
Szia. Aranyos vagy, hogy érdeklődsz 🙂
Köszönöm jól vagyunk, szinte bármikor a napokban érkezhet a kisfiunk hozzánk.
Egyébként az első trimeszterben hematóma volt a vérzés oka, azzal akkor a 12.hétig feküdtem is, míg felszívódott.
És veled mi történt azóta kérdező? 🙂
Gratulálok, és nagyon szurkolok Neked!🙂
Vigyázz magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!