Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hashimotosként jódos vagy...

Hashimotosként jódos vagy jódmentes terhes vitamint szedtetek?

Figyelt kérdés
Az endokrinologusom jódmenteset ajánl, a nőgyógyász pedig azt mondja hogy kell a babának jód. Én inkább a jódmentes verzióra szavaznék, mert eszem tengeri halakat illetve jodozott sót, szóval valamennyi jód így is megy be a szervezetembe. Vélemények?

2020. ápr. 6. 16:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom és mihamarabbi boldog babavárást kìvánok! 11#
2020. júl. 5. 20:41
 32/40 anonim ***** válasza:

Jajj kérdező úgy sajnálom.

Én vagyok akinek szintén 8hetesen szakadt meg a terhesség. Téged küldött a dokid kfle génmutációs vizsgálatokra? Leiden mutáció, PAI, stb. Engem a műtét után igen, és kiderült hogy a pai nálam heterozigota, ami annyit tesz, hogy hajlamos vagyok mèlyvènás trombózisra. Az orvosom arra a következtetésre jutott, hogy ez volt a vetélésem oka. Így most esténkén szúrom magam. Rossz dolog ez a hasimoto, de látod mással is verhet a sors. 😐

2020. júl. 5. 22:19
 33/40 A kérdező kommentje:
Igen igen voltam vizsgálatokon. Ami a veralvadassal kapcsolatos genetikai mutációs azok negatívak, most várjuk az immunológiai panel eredményét. Te azóta ismet terhes vagy? Vagy próbálkoztok és már közben is kell szúrni magad?
2020. júl. 6. 09:07
 34/40 anonim ***** válasza:
Igen összejött elsőre, de tegnap véreztem 6 hetesen. Volt életjel, de nem tudták megmondani mi volt a vérzés oka. Emeltek progeszteron adagot. Nem vagyok nyugodt.
2020. júl. 6. 09:30
 35/40 A kérdező kommentje:
Hú akkor még az elején vagy. Szorítok nagyon. 🙏 De ha van szivhang akkor minden oké. Állítólag a nők nagy százaléka tapasztal vérzést a terhesség alatt és nem mindig jelez gondot. Próbálj erre gondolni.
2020. júl. 6. 11:20
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a biztatást. Próbálok pozitív maradni. Hát szívcső pulzálás volt az még csak mert nagyon picike még, 2.5 mm 🙂

Neked is sok sikert kívánok a jövőre nézve, reméljük a többi vizsgálat is rendben lesz, ami meg problémás, arra lesz gyógyszer.

2020. júl. 6. 12:00
 37/40 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó. Azóta mi a helyzet veletek? Hátha még olvasod és írsz valami pozitívat. Minden rendben ment a terhességgel?
2021. febr. 16. 18:10
 38/40 anonim ***** válasza:

Szia. Aranyos vagy, hogy érdeklődsz 🙂

Köszönöm jól vagyunk, szinte bármikor a napokban érkezhet a kisfiunk hozzánk.

Egyébként az első trimeszterben hematóma volt a vérzés oka, azzal akkor a 12.hétig feküdtem is, míg felszívódott.

És veled mi történt azóta kérdező? 🙂

2021. febr. 16. 21:40
 39/40 A kérdező kommentje:
Jajj dejo ez szuper hír. Nekem tegnap lett pozitív a teszt, 7 hónap próbálkozás után végre. Hát eléggé félek az előzmények miatt de talán minden rendben lesz. Én is szurom a verhigitot, szedem a progeszteront.
2021. febr. 17. 10:28
 40/40 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, és nagyon szurkolok Neked!🙂

Vigyázz magatokra!

2021. febr. 17. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!