Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes terhes vagyok az...

5 hetes terhes vagyok az előző menstruációm alapján. Holnap megyek ultrahangra. Mire készüljek, mit fog látni a doki? Nagyon izgulok

Figyelt kérdés

2020. ápr. 6. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Petezsakot mindebkepp. Szvhang szerintem csak kovetkezo heten lesz de barmi lehet. Ha csal petezsakot lat se keseredj el
2020. ápr. 6. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég lenne 2 hét múlva menni. Akkor már tuti lenne szívhang, nem idegeskednél.
2020. ápr. 6. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem most érdemes elmenni, ha most fogadnak, nem lehet tudni, fogadnak-e két hét múlva, vagy mi lesz. De tényleg ne várd el a szívhangot, nekem még 6+4 hetesen se volt, de két hétre rá már dobogott, most már 14 hetes terhes vagyok, ott van, megvan, semmi baja.
2020. ápr. 6. 11:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sztkba 6 hetesen se talaltak a szivhangot. (Nem tudtuk pontosan hany hetes voltam, csak tippelt a doki, mert az epp egy 60 napos ciklus volt..) Szoval egyáltalán ne idegeskedj ha most meg csak petezsakot latnak!
2020. ápr. 6. 11:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Van egy időpontom 2 hét múlvára is te a vírus helyzet miatt én is úgy vagyok vele hogy inkább elmegyek most is, aztán reméljük még akkor is el tudok. Azért is fontos hogy elmenjek mert a doki lehet szeretne majd progi pótlást de előbb látni akarja hogy méhen belül van e stb. 😊
2020. ápr. 6. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Mit látott a doki? 🙂

2020. ápr. 6. 16:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Még nem voltam. Ma hívott a doki hogy csak szerdán tudok bemenni. De megírom majd hogy mi volt. Izgulok nagyon 😊
2020. ápr. 6. 19:05
 8/10 A kérdező kommentje:
Doki ma látott. A ciklusom szerint 5+3 hetes vagyok ma és egy 8 mm-es petezsákot látott. Ez jónak számít?
2020. ápr. 8. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia

Minden rendben volt?

Én ma voltam. 5h4n nál 8mmpetezsákot látott szikhólyaggal én azt hittem lesz már szívhang? Neked mikor lett?

2021. jan. 25. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
5h 4n ha nincs szívhang, az teljesen normális. 2 hét múlva már lesz. Nekem 6h 4n se volt, most itt rázza mellettem a csörgőjét.
2021. jan. 26. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!