Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Na szoval elmeletileg 5....

Valaki6778 kérdése:

Na szoval elmeletileg 5. Hetes terhes vagyok Dokinal meg nem voltam 7. en szeretnék elmenni. Kerdesem hogy volte valakinek olyan hogy 5 hetesen alul a méh-nél fájt ilyen nyomos furcsa erzese volt? Es hogy mit mondott a doki mikor vizsgalták?

Figyelt kérdés
2019. jan. 2. 17:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan en nem voltam meg terhes de ugy tudom ilyenkor nyulnak a mehszallagok es azt erzed a tested fogadja be a babat. :)
2019. jan. 2. 18:03
 2/18 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van enis remelem hogy csak azert van. :)
2019. jan. 2. 18:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggodj! Boldog babavarast! :) ha voltal dokinal es leirod mit mondott azt megkoszonnem. :)
2019. jan. 2. 18:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen persze mindenkepp megirom 7.en ahogy vegeztem a dokinal! :)
2019. jan. 2. 18:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehet a szalagok húzódása miatt is. Én is ezrt hittem. Kicsit nyomott, kicsit szúrt, kicsit görcsölt napokig. Nem volt vészes, de egyérteéműen kellemetlen.

6+2nél végül bevéreztem. Elvesztettük a babánkat 😞

2019. jan. 2. 18:29
 6/18 A kérdező kommentje:
Uhh sajnalom...
2019. jan. 2. 18:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem mindig faj csak neha neha.
2019. jan. 2. 18:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
En 8 hetes voltam mikor megtudtam, elmentem dokihoz akkor voltam 10 hetes (addigra lett idopontom) es addigra en is javaban ereztem a gorcsolest,huzodast feszulest szurkalast. A dokim aztmondta teljesen normalis ugyanis huzodnak a mehszalagok es no a meh a babaval egyutt. 6,5 mm volt a babam de a mehem mar 2x akkora volt,ezert ereztem a gorcsolgetest es tarsait.
2019. jan. 2. 18:44
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb a 6. hét végig volt gyakorlatilag a menstruációs görcsökkel megegyező hasfájásom, aztán ez fokozatosan megszűnt és átváltott inkább szurkáló jellegű enyhe fájdalomba.

Teljesen normális.

Én 7 hetesen mentem először dokihoz, UH-n megállapította, hogy élő terhesség, majd kaptam beutalót laborba. Kb ennyi történt.

Most 14 hetes vagyok.

2019. jan. 2. 18:47
 10/18 A kérdező kommentje:
Jajj de jo ilyeneket olvasni remelem szivembol hogy nalamis rendben lessz minden
2019. jan. 2. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!