Tavaly nyáron szültem. Ősszel eltavolitották az egyik petefészkemet és a petevezetőt. Szoptatok. Lehetek vajon terhes? Menstruációm még nem volt. De olyan furcsa érzésem van. Tesztet nem tudok most venni, kistelepülésen élünk, nincs gyógyszertár. :/
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 17:39
1/24 anonim válasza:
A leírtak alapján lehetsz akár terhes is.
2/24 anonim válasza:
Lehersz,de ezzel a válasszal kb. semmire nem mész.
Tesztet kéne venni
3/24 A kérdező kommentje:
Csak vasárnap tudok olyan helyre menni, ahol tudok venni. :/
Csak kíváncsi lettem volna, hogy volt-e valaki így...
2017. febr. 17. 17:51
4/24 anonim válasza:
Mivel a peteérés menstruáció előtt van,ha nem védekeztetek megfelelően, simán lehetsz terhes. Vegyél tesztet
6/24 A kérdező kommentje:
Hát az most nem jönne valami jól. Lehetne már vasárnap... van olyan teszt, ami tutit mutat akkor is, ha nem a reggeli első vizelettel végzem el?
2017. febr. 17. 17:57
8/24 anonim válasza:
Ha védekezés nélkül szexeltél, persze, hogy lehetsz terhes.
9/24 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a lehetősége megvan. De egy ilyen műtét után, úgy, hogy szoptatok is, talán kisebb az esélye. Főleg, hogy még a ciklusom se tért vissza.
2017. febr. 17. 20:10
10/24 anonim válasza:
Te eleg nagy tevedesben vagy. A szoptatas nem fogamzasgatlo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!