Lehetek terhes ha menstruáltam? Elég furcsa volt. Többi lent
Én is gyengén menstruáltam az első nem várt-kor és csak az utána jövő tünetekből gondoltam, hogy tesztelek. Pozitív lett. A dokim azt mondta jelenthet rosszat de nem feltétlenül. Nálam végül is missed ab lett a 9. héten de sok pozitív példát is hallottam. Csinálj tesztet, ha gyanús. Ha esetleg pozitív, akár progipótlást is kaphatsz a vérzésre való tekintettel (én is kaphattam volna, de nem kértem). Majd írj, hogy mi lett! Réka
Ja és most én is hasonló cipőben vagyok, terhehsségi tünetek a mensi óta, de nekem nagyon erős volt így kizártam a dolgot. Viszont most egyre gyanúsabb,szerintem én is fogok tesztelni, bár remélem negatív, mert ezek után nem is remélném, hogy megmaradna...
Kedves utolsó!
Miért nem remélnéd?
Én menstruáltam. Gyönyörű kilencévesem, 156-os IQ-val, 42 hétre született. A te hormonjaid nem a gyerek életképességét mutatják!
Persze, hat a gyerekre, de az nem jelenti azt, hogy "hibás" a baba. Félreérthető volt. Úgy tűnt, azt mondod, jobb lenne, ha elmenne, mert a vérzés azt jelzi, nem egészséges a baba. Ezért írtam, hogy ez nem így van.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!