Inoflonic vélemények érdekelnének a közelmúltból?!
Figyelt kérdés
Ma kezdtem el szedni, 7 hónapja próbálkozunk! Nektek segített?!2020. ápr. 3. 18:39
1/12 anonim 

válasza:

Mikor nekem az orvosom ajánlotta, néhány nappal a menstruációm előtt voltam. 1 hónappal később már nem jött meg. Viszont néhány héttel később elvetéltem. Néhány hónappal később újra vettem inofolicot, hogy na majd most, de eltelt fél év, és azóta sem estem teherbe. Szóval szerintem (!) nem ezen múlik.
Biztos
2/12 anonim 

válasza:

Inofolic inkább akkor nagy segítség, mikor már megtörtént a megtermékenyülés. Jól szívódó folsav, ami segít, hogy meg tudjon tapadni az embrió, és meg is maradjon. Pl lombikosoknak ajánlják, de bárkinek nagyon jó.
4/12 anonim 

válasza:

A legjobb.Én 2 évig nem estem teherbe,elkezdtem inni,már a kövi hónapba pozi lett a teszt.Szerintem nem véletlen egybe esés.Nagyon jó,ártani nem árt.Én napi kettőt ittam.
5/12 anonim 

válasza:

Nálam is úgy volt, ahogy a négyesnél.
6/12 anonim 

válasza:

Én is 2 év próbálkozás, egy vetélés után kezdtem szedni (mondjuk, egy csomó más étrendkiegészítővel/vitaminnal együtt), következő mensim már nem jött meg. Szurkolok!
7/12 anonim 

válasza:

Elkezdtem szedni, onnantól 3hónapban terhes lettem. helyrehozta a menzimet is Nekem bevalt 😊
8/12 anonim 

válasza:

Azert az nem igaz, hogy artani nem art, pcosoknal, ireseknel bezavarhat a ciklusba, es ellenkezo hatast is valthat ki, mint nlam es az egyik baratnomnel is. Van viszont, akiknek pont ilyen problemaval meg segit, ugyhogy lutri.
9/12 anonim 

válasza:

Pcos ir mellett első gyerekemnél csak ez segített.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, hasznos volt a válasz mindenkitől! Örülök, hogy ilyen sokatoknál bevált, remélem nekem is be fog!
2020. ápr. 4. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!