Járt már így valaki? És mi lett a vége? Tapasztalatok érdekelnének.17 napja késik. HCG tesztek negatívak. Február 5. én kellett volna (nem) megjönnie.
Előtte 2 nappal egy kicsi rózsaszínes,véres folyásom volt. Azóta semmi.. bejelentkeztem nőgyógyászhoz, jövőhét csutörtökön megyek.
Ismétlem.. tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Nekem 8 napot késett mikor nem volt peteérésem. Nyilván a tesztek is negatívak voltak.
Ennyi késésnél kizárt a terhesség, ha negatív a teszt. De 3000 forintért magán vérvételre lehet menni és aznap megvan az eredmény. Ritkán előfordul, hogy egy nőnek nem választódik ki vizeletbe a hcg, ismerek is egyet, de ez baromi ritka, én elengedném helyedben. Szimplán lehet ovu mentes ez a ciklus. Majd megfog jönni, lehet csak a kövi mensid.
Tegnap este megvolt a HCG vérvétel. Negatív. Meglatjuk mit mondd a nőgyógyász. :)
Köszönöm a válaszaitokat!!
Akkor terhes nem vagy, a vérvételi hcg eredmény 100%
Lehet holnap meg is jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!