36 hetes vagyok es a babam 33+2 naposnak felel meg 3fokon elvan oregedve a mehlepeny! Kapok ra tudoerlelot es, babaszamara infuziot! Erről tapasztalatok? Milett a vege?
Nekem nem a lepény miatt volt, hanem mert magzatvíz volt nagyon kevés, de kb ugyanez, 2-3 hét lemaradásban volt a kisfiam a végén. Nem volt semmi, mert a CTG-k jók voltak, figyelt a doki nagyon, heti 2x nézett uh-val, és amikor azt látta, hogy már nem nagyon nő a baba, azt mondta, hogy akkor fejezzük be. Aznap megcsászározott. Egészséges a kisfiam, 2670 grammal és 54 centivel született, gyorsan behozta a lemaradást.
Egyébként nekem 3,5 évvel korábban valószínűleg ugyanez történt a lányommal is. 2200 gramm 44 centivel született, csak ott senkinek nem tűnt fel előre, mert 35 hetesen nézték utoljára uh-n, és akkor még belefért a normálisba, bár pici volt. Aztán meglepődtünk, mikor kivették. Ő is teljesen egészséges.
Szóval nyugi, az fog történni, hogy figyelnek, és ha úgy látják, hogy nem annyira jó már bent a babának, kiveszik.
Nekem 2200gr korul van
Akkor amit kapok infuzion taplalalekot a vagyis igazabol a baba kapja attól nem fog növekedni? De akkor miért kapja? Köszönöm kicsit nyugodtabb vagyok
Nagyon szepen Köszönöm!
Megkerdeztem ezt honnan tudod szuleszno vagy? Nyugodtato amit írsz hogy jobb lessz neki igy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!