Pecsi szuleszetrol tapasztalatok?
Van 1 es 2 agyas VIP szoba es lakresz, ahol apuka is bent lehet, kizarolag szuloszobarol foglalhatoak!
Csaszarrol nem tudok mit irni
Ooo dejoo, ennek nagyon orulok, koszonom az infot!
Gondolom ebbol nem sok van, csak 1-2 ilyen szoba?
1db egyagyas (en ebben voltam, szoptatosfotel +TV + furdo-WC)
1db ketagyas
1db "luxus" egyagyas
1 v 2db olyan szoba, ahol apuka is bent maradhat, de ha jol tudom, az egyik kizarolag a foorvos pacienseinek van fentartva. A masik a patologia folyosoja vegen...
Én a császárról tudok írni:
A férjem a műtő előterében várhatta a babát, oda vitték ki azonnal, ahogy megszületett, ellátni. Mindent végignézett; ahogy leszívták, tisztogatták...stb.
Utána pár pillanatra visszahozták hozzám is a műtőbe megmutatni, majd apukáé volt az aranyóra. Elkísérték őket egy külön helyiségbe, ahol háborítatlanul együtt lehettek 1 órán keresztül.
Én felkerültem az őrzőbe, majd jött a férjem is az aranyóra letelte után. Beöltözve bejöhetett hozzám, majd kb. fél óra múlva hozták is a babánkat, akivel órákon át együtt lehettünk, a férjem pedig a látogatási idő végéig folyamatosan velünk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!