Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak, kismamak mi a velemen...

Anyukak, kismamak mi a velemenyetek? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
18+4 hetesen volt uh-m, a doki azt mondta kisfiu a baba neme. Mennyi az eselye hogy elnezhette ? Ilyenkor mar azert elegge jol lathato de megis tudok olyanrol is ahol az egesz terhesseg alatt beneztek a koldokzsinor miatt. Szerintetek lehetne meg kislany vagy ilyenkor a doki mar biztosra latja? 2D ultrahang volt.

2018. dec. 23. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Bármikor el lehet nézni. A 100% csak születés után derül ki.
2018. dec. 23. 12:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Annyirs beleeltuk magunkat egy kislanyba, termeszetesen fiunak is orunk a lenyeg hogy egeszseges :) de a szivunk melyen meg remenykedunk
2018. dec. 23. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ilyenkor már egész jól látszik. Nekem a 12. héten erős tipp volt a lány, 18. héten is az volt,akkor azt mondta a szonográfus, hogy 1000%.😄 Ezt megerősítették másik uh-n a 20. és a 24. héten is.
2018. dec. 23. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekünk már a 12. héten is fiút mondtak, utána is.

Fiúkat könnyebb meghatározni. Ha már kinőtt akkor nem megy vissza :D

Persze biztosra a szülés tudja megmondani.

2018. dec. 23. 13:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Szakember kérdése.

Nekem 4 gyerekem van,és egy olyan szonográfushoz jártunk, aki napi 8 órában ezzel foglalkozott.

Megkérdezte akarjuk-e tudni a nemét, majd egy határozott mozdulattal úgy terelte a babát, hogy meg tudja mondani. A 18 hetes UH-kon 100%-ra megmondta.

Egyszer sem tévedett.

A nőgyógyászok munkaidejük töredékében végeznek csak ultrahangos vizsgálatokat, így ők nem annyira gyakorlottak, és sokszor nincs szonográfusi végzettségük sem...

2018. dec. 23. 13:51
 6/10 A kérdező kommentje:
En egy nogyogyasznal voltam uh-n nalunk ok csinaljak a genetiait nem szonografus. Nyilvan nem no vissza ha kinott de koldokzsinor meg beloghat. Na nembaj akkor most biztos a kisfiuba fogjuk magunkat beleelni :) koszonom mindenkinek
2018. dec. 23. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyanígy voltam mint te. Végig kislányként emlegettem a picit, egészen a 10. hétig. Igazság szerint én is inkább a lány felé húztam. Persze nálunk is az egészség volt az első, de reménykedtem. Aztán a dokim már a 10. héten rákérdezett érdekel-e a baba neme, ugyanis van egy sejtése a látottak alapján. Azt mondta, szerinte fiú, de két hét múlva többet mondanak majd. Akárcsak te én is abban reménykedtem még, hogy a köldökzsinór... A 12. héten nem mondtak semmit, én meg elfelejtettem megkérdezni, mert annyira izgultam, hogy egészséges legyen. Sajnos az első babánknál ennél a vizsgálatnál derült ki, hogy beteg. Úgyhogy még élt a remény. Aztán a 18. héten akkora terpeszt vágott be az ultrahangon, hogy még a szonográfus is elnevette magát. Egyértelműen látszott minden... Nem baj, örültem, hogy jól van. Aztán idén tavasszal megszületett a legcsodásabb ajándék, amit valaha kaptam, a Kisfiam! Már ezer lányért sem adnám oda@ :D Bocsi, ha hosszú voltam! Szép ünnepet, jó egészséget nektek!
2018. dec. 23. 15:35
 8/10 anonim ***** válasza:
16%
Miert elted bele magad a kislanyba? Ne haragudj, de nem ertem. Sokan fel karukat odaadnak egy babaert, te meg remenykedsz, h a kisfiad lany....
2018. dec. 23. 16:55
 9/10 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek :) #7 nagyon aranyos vagy hogy elmeselted mar kezdek belenyugodni es igazan csak az egeszsege ami szamit hiszen ugyanugy fogjuk szeretni,koszonom a jo kivansagokat kellemes unnepeket kivanok :)

8# arrol en nem tehetek hogy valaki odaadna a fel karjat egy gyerekert, nekem sikerult es majd en tudom/erzem hogy kisfiu vagy kislany utan huz a szivem. Neked valoszinuleg nincs vagy pont neked nem lehet gyereked es itt sirod ki magad, jobb is ha nem lesz neked. Ennyi rolad a velemenyem.

2018. dec. 24. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
8-as vagyok! Van egy gyonyoru 21 hos kisfiam, es most varom a tesot:) es marhara nem izgat, hogy fiu vagy lany lesz. :) szoval nem talalt a karorvendesed:))) annyi borzalom van a vilagban, annyi gyerek beteg, nem az a fontos, hogy egeszseges legyen? igazan szanalmasak azok a nok, akik csak lanyt akarnak, mert majd veheted neki a csilivili rozsaszon cuccokat. De mivel neked fiad lesz ugye....mit mondasz majd neki? Tudod kisfiam, egesz vegig remeltem, hogy lany vagy....gratulalok.
2018. dec. 28. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!