Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 heti hüvelyi ultrahangon...

12 heti hüvelyi ultrahangon lehet sejteni a magzat nemét? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2019. febr. 23. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Bnőmnek megmondták
2019. febr. 23. 12:32
 2/17 A kérdező kommentje:

Sima Sztk-s rendelés?

Tehát nem 3-4-5D vizsgálatra gondolok ☺️

2019. febr. 23. 12:37
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem nem mert a doki tippelni sem. Esetleg 4d uh-n lehet elég jól látni, de -oda is csak később érdemes.

Az orvosom elvből nem mond senkinek se fiúz, se lányt, legfeljebb megkeresi és kimerevíti a képet, aztán te eldöntöd, mit látsz. Egy pár majdnem beperelte, mert rosszul tippelt, és mindent bevásároltak kislánynak, aztán kiderült, hogy fiú. Azóta nem kockáztat.

2019. febr. 23. 12:38
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól beterpeszt a bébi akkor meg tudják mondani, nekem egyből mondták hogy fiú mert úgy feküdt.

Unokanövéremnek az utolsó uhn se tudták megmondani, se 4dn se sehogy.. kislány lett.

De 12 hetesen nem hasival nézik? Miért hüvelyi vizsgálat lesz?

2019. febr. 23. 12:43
 5/17 A kérdező kommentje:

Ezért is írtam, hogy csak "sejteni" illetve tippelni lehetne ezt, ilyen korán :)

Én is csak kíváncsiságból fogom majd megkérdezni, tudom h nincs 100% 🙂

2019. febr. 23. 12:44
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, védőnőmtől kérdeztem és azt mondta h ilyenkor mindenkinek hüvelyi ultrahang van, úgy jobban látja az orvos..🤔
2019. febr. 23. 12:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem első terhességnél hüvelyi uh volt, az orvos 90%-ra fiut mondott. Második terhességemnél hasi uh volt , Ott egyikük nemét nem találta el az orvos. Lánynak mondta, de fiú lett.
2019. febr. 23. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekünk határozottan fiút mondtak, aztán a 26.héten kiderült kislány:) Pedig nem is ,,rossz vassal" csinálták az uh-t.Viszont az ismerőseim körébe aki kíváncsi volt a nemére javarészt mindenkinek jól mondták.1 párról tudok ahol a 39 héten szóltak, hogy nem fiút várnak hanem lányt.
2019. febr. 23. 12:51
 9/17 anonim ***** válasza:

Nekünk megmondták 12+6-nál, 95%-ra, hogy fiú. Az lett :) még csak nem is a 4D-s képről, hanem a sima 2D-s ről. Ez az Istenhegyin volt.

3,5 éve a lányommal a kórházban voltam 12 hetes uh-n, ott nem tippeltek, azt mondták, korai. 16 hetesen viszont őt is megmondták biztosra 4D-n (de itt is a 2D-s kép alapján mondták először).

2019. febr. 23. 12:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Nálunk az sztkban "ajtóból uh-znak" mindegy, melyik dokihoz kerül az ember. Azaz bemész, 2 perc alatt kész az uh és már küldenek is ki lényegében.

Nekem ez egyáltalán nem volt megbízható , így elmentem magán 4 d uh ra is.

Mindig minden alkalommal , a kismamák 80% nak azt vágják rá, hogy túl korai, ilyenkor még nem látszik, vagy nem úgy fekszik.

3 gyerekem van, mind a hármat érdekes mód a magán uh-n megmondták biztosra, egyik fiú, kettő lány.

Szóval ennyit a "nem látszik" ról....nyilván nem akarja keresgélniés mielőbb el akar küldeni :)

2019. febr. 23. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!