Előváladéktól teherbe lehet esni?
10es
Gratulálok,most felbiztattad az összes agyhalott tizenévest,hogy ne védekezzen! Az összes abortusz száradjon a lelkeden innentől. Attól,hogy neked mákod volt,sokaknak becsúszik.
Igen, ha nem védekeztek lehetsz terhes. Nem egyértelmű?
Könyörgöm, ha nem akartok gyereket miért nem védekeztek? Jó érzés idegeskedni és aggódni?
Igen, teherbe lehet esni, nekem is sikerült.
23
Te nem védekezel és én vagyok ostoba,aha. Jár a keksz. A tiniknek pont elég a te példád is,tudod jol milyenek.
Komoly kapcsolat, nem egyéjszakás pasikról vagy tini kapcsolatokról volt szó. Nem tudom érted-e a különbséget. Ha probléma lett volna bármikor egy közös gyerek, akkor nyilván nem így szexelünk. Akinek van esze, felfogja ezt. Te nem...
Nem buzdítottam ezzel senkit arra, hogy lehet így szexelni következmények nélkül, csak leírtam, nálunk mi volt, ezzel kicsit nyugtatni akartam, hogy nem 100%, hogy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!