Előváladéktól teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 19:28
3/20 A kérdező kommentje:
Nagyon jó... 2 hete késik. Megvan a mindjárt megjön érzés.. belém nem élvezett a párom, de nem volt gumi nélküli védekezés. Tudom felelőtlenség, de így holnap reggel tesztelés lesz.
2020. ápr. 1. 19:32
5/20 anonim válasza:
Komolyan ennyi analfabéta van,aki úgy kezd el nemi életet élni,hogy kicsit se néz utána a fogantatásnak és úgy kb.semminek? A szülőknél nem divat már a felvilágosítás? Bioszóra gimiben? Semmi?
Én voltam olyan naiv,hogy nem hittem el az adatokat,miszerint mennyi abortusz van MO-n,de már belátom, igaz lehet.
6/20 anonim válasza:
“ Nagyon jó... 2 hete késik.”- Gratulálok leendő anyuka😊
“ Megvan a mindjárt megjön érzés.. “- Tudod, a terhességi tünetek!
“belém nem élvezett a párom, de nem volt gumi nélküli védekezés.”-???🤦♀️ Beléd élvezett, ennyi aranybogaram, így készül a gyerek.
Nem volt gumi nélküli védekezés.. De volt! Hiszen televerte a nunid🤦♀️
7/20 A kérdező kommentje:
Sosem ment el bennem, hiszen nem tervezünk gyereket. 4 éve így vagyunk együtt eddig nem volt probléma. De most beparaztam.... holnap kiderül.
2020. ápr. 1. 20:38
8/20 anonim válasza:
Hiszen a kérdésedbe eddig ez szerepelt. Hiába töröltetted le.
10/20 anonim válasza:
Én értem mit írt, nem élvezett bele, de gumit sem használtak. Csak gondolom izgul, és kissé keszekusza, amit írt. Még nem 100%, hogy jön a baba, mi 8 évig szexeltünk megszakítással, már elkezdtem aggódni az itt olvasottak után, hogy lehet valami gond van nálunk, mert nem estem teherbe előváladéktól soha, viszont mikor akartuk a babát, 3 hónap alatt össze is jött. Volt nálam is para, kimaradt 2x a mensim különböző években, de végül mindig rájöttem miért, pl stressz, antibiotikum... Tesztelj mindenképp, de azért még nem kell babaágyat venni, amíg nem biztos a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!