Terhességi teszt. Mai nap teszteltem. De nagyon halvány Dokihoz mikor érdemes menni? Érdemes?
Ma késik 2 napja,utolsó menstruációtól nézve ha baba van 4+3 napos.
Mivel volt már vetélésem aggódom a halványsága miatt,de nem tudom mikor kellene dokihoz menni,lehet ilyen korán hülyének néz még. :( na meg semmit nem lát,max vastagodott méhnyálkahártyát. :/
Utolso, most miert idegeskedsz?
Ugyis azt fogja csinalni a kerdezo ami neki jo! En se lettem volna nyugodtabb ha azt irja valaki, hogy tobbet nem tudok csinalni.. volt mar vetelesed? Evekig probalkoztal? Megjartal mar par korhazat? Nem tudhatod, hogy kinel hogy all a dolog. Engedd el..
Köszönöm szépen a sok választ!
Sajnálom,hogy indulatokat szült. :(
Teljesen jól vagyok,leszámítva az álmosságot és az enyhe derékfájást napok óta,tesztem erősödött. :) ma vagyok 5+2
Progeszteront szedem minden este 1 kapszula/100mg.
20-án mennék dokihoz 7+2naposan
Utána írok még,ha gondoljátok...
Tegnap voltam dokinál.
6+6 naposan tehát a 7.hétben
23mm-es petezsák(ami kicsit nagy) es 5mm-es szikhólyag. Pulzálás még nincs
Kisebb kb.1 héttel. Uh kontroll kell majd.
Egészségügyben dolgozol? Ott is ilyen flegmán viselkedsz a betegekkel mint itt ahogy írsz?
Személy szerint én nem olvastam amit a kedves kérdező később írt, hogy már magától elkezdte szedni a gyógyszert. De én pl 3 vetéléssel a hátam mögött most ismét terhesen azt mondom igenis el kell menni minnél elöbb! De nyilván ha már szeded a gyógyszert így más :)
Szívből gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!