Most terhes vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
Peteérés környékén kiszakadt a gumi. Addig húztuk, halasztottuk hogy nem vettem be esemény utáni tablettát. Vártunk, kicsit lenyugodtunk.. Meg is jött pont időben, ahogy kell. Viszont csak vettünk egy tesztet mert a mellem láthatóan megnőtt, meg furcsán érzem magam és 2 napot tartott. Ma vagyok a 3dik ciklusnapomon. A teszt pedig halvány pozitív lett. Nagyon halvány, de kivehető. Szerintetek ha nagyon halvány, akkor már nincs miért aggódni.. Lehet volt valami, de elment? Kellhet még tesztelnem vagy megnyugodhatunk?2020. márc. 28. 19:40
21/21 anonim válasza:
Hat en unkabb orvoshoz mennek.. es ha mehen kivuli? Nem vagyunk orvosok! Menj el, es nezesd meg! Az a biztos. Ha nem lett volna verzes nem mondanam en se,de igy ez tuti nem nornalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!