Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most terhes vagyok vagy sem?

Most terhes vagyok vagy sem?

Figyelt kérdés
Peteérés környékén kiszakadt a gumi. Addig húztuk, halasztottuk hogy nem vettem be esemény utáni tablettát. Vártunk, kicsit lenyugodtunk.. Meg is jött pont időben, ahogy kell. Viszont csak vettünk egy tesztet mert a mellem láthatóan megnőtt, meg furcsán érzem magam és 2 napot tartott. Ma vagyok a 3dik ciklusnapomon. A teszt pedig halvány pozitív lett. Nagyon halvány, de kivehető. Szerintetek ha nagyon halvány, akkor már nincs miért aggódni.. Lehet volt valami, de elment? Kellhet még tesztelnem vagy megnyugodhatunk?
2020. márc. 28. 19:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is látom a halvány vonalat. Pár nap múlva vagy erősödni fog, vagy megjön.
2020. márc. 29. 10:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Megjön? De nemrég volt meg 2 napig.. Ma vagyok a 4dik ciklusnapomon! Nem értem..
2020. márc. 29. 10:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ó, bocsi, azt nem olvastam, mikor jött meg. Akkor pár naponta érdemes tesztelned.
2020. márc. 29. 11:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2020. márc. 29. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha 2 napig volt meg, az valószínű nem mensi volt.

Én is látom halványan a második csikot.

Nekem vetélés után még egy hétig volt pozi a teszt.

Hát még mindig kétesélyes.

Nagy baj, ha mégis terhes vagy?

2020. márc. 29. 11:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezen egyértelmű a csík.Tesztelj holnap reggel is.Ha erősödik akkor baba van.
2020. márc. 29. 11:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Eléggé nagy baj lenne, igen. Igaz hogy 2 napig volt meg, de rendesen megvolt. Első nap még nyálkás is volt a vérzés. És persze ugyanúgy görcsöltem mint más menzeszkor..
2020. márc. 29. 12:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

De a 2 nap elég kevés.

Én ebben a helyzetben minden reggel csinálnék tesztet, nem bírnám ki, h csak mimden másnap.

2020. márc. 29. 12:56
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha baj, akkor épp itt az ideje, hogy szembenézz azzal, hogy igenis baj van. A terhesség nem múlik el attól, hogy a homokba dugod a fejed.

Azért halkan megjegyezném, hogy ha bevetted volna az esemény utáni tablettát, akkor most nem kellene megölni szerencsétlent, mert esélye sem lett volna élni. Mondjuk így sem lesz igazán. Tudtad, hogy az abortusz feltétele, hogy élő legyen az embrió, azaz dobogjon a kis szíve?... Mégiscsak más azt elpusztítani, azt hiszem.

2020. márc. 29. 12:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj ujra de masfajta tesztet ajanlanek.
2020. márc. 29. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!