Tegnap előtt kellett volna megjönnie a mensimnek? Lehetséges, hogy a stressz miatt nem jött meg? Bővebben lent 20/L
Tesóm 4 nappal ezelőtt élet, halál közt volt, szóval tiszta ideg vagyok a héten. Olvastam, hogy a stressz miatt lehe, hogy nem jön meg?
Viszont a párommal megszakításos módszerrel védekezünk, nem bírom a gyógyszert sajnos. Mindig időben kivette, tehát figyeltünk, hogy ne kerüljön belém sperma.
Szerintetek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Lehetsz terhes, hisz védekezés nélkül kefélsz.
A stressztől is késhet. Van még kérdés?
Ha nem akartok gyereket miért nem védekeztek?
Igen lehetsz terhes. De mivel késik egy teszt már tökéletesen kimutatná mi a helyzet.
Tervezni nem tervezünk babát, de jó a kapcsolatom, évek óta együtt vagyunk, tehát meg tudnánk oldani a gyerek felnevelest is.
Én gyógyszert nem szedhetek sajnos.
Párom meg óvszert nem hajlandó húzni.
miért kell letámadni egyből szegény lányt mikor csak egy egyszerű kérdést tett fel??
mintha ti olyan hű de tökéletesek lennétek! senki se születik úgy hogy mindent tud.
kedves kérdező
lehet terhes vagy vegyél terhességi tesztet az kimutatja
de ha nem terhes vagy akkor valószínűleg a stressz is közre játszik
igyál citromfű teát! nyugtató hatású és ellazít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!