Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hónapja vezetem a hőmet!...

Két hónapja vezetem a hőmet! De kicsit még nehéz értelmezni, valaki?

Figyelt kérdés

Hónap elején voltam dokinàl aki megállapította hogy nincs peteérésem, elküldött vérvételre és minden eredmény jó lett! Amh:7,4 azt mondta ez jó eredmény! De nekem a görbe alapján volt pém legalábbis szerintem,érezni is éreztem a középidőt! Szerintetek? Dokimnak is elküldöm majd!

[link]

2020. márc. 27. 07:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sima nogyogyasszal en is porul jartam e-teren. Ha majd helyre all az egészségügy keress egy endokrinológus-nogyogyaszt. Nekem sokat segitett. De az teny, hogy sajnos hiaba fizezunk, utana kell jarni jopar dolognak, mert hiaba, idejük az nincs mindenkire eleg. :(
2020. márc. 28. 15:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Az lesz majd köszi! :) Bár szerintem nincs semmi bajom! Aztán kitudja...
2020. márc. 28. 16:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Maradt fent a hőm,akkor megtörtént a peteérés?
2020. márc. 30. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel igen!
2020. márc. 30. 17:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Jövőhét elején kell megjönnie,néha enyhe megjön érzésem van gondolom akkor ne számítsak babócára!( Első próbálkozásunk ,ne bántsatok nem vagyok tudatlan és tudom hogy ti nem tudhatjátok hogy sikerült e vagy sem) Csak nehéz várni!
2020. márc. 30. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Barmi lehet. Ha a hod nem esik vissza az ovu elott mert ertekekre akkor jo. Legalabbis a progeszteron ellatasod. Ha visszaesik akkor ott lehetseges higy van vmi bibi. Mensi elott 1 nappal vagy aznao kell visszaesnie. En most azert imadkozok hogy ne legyek rerhes.. ugy indult a honap, hogy probalkoztunk, de a virus okozta helyzet miatt nagyon nem szeretnem.. van mar gyeeekem tudom milyen a terhesseg, a szules az elso par het, es ments isten higy most belecsoppenjek :)
2020. márc. 31. 12:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Akkor figyelgetem a hőmet csak a megjön érzés miatt gondolom hogy meg fog jönni.

Igen tudom sajnos itt ez a buta virus ezért is vagyok most kétségek között! Ha tehetem nem is mászkalok sehova.

Nyílván ha nincs baba nem fogok szomorú lenni,előbb érjen véget ez a betegség!

Jó egészséget Nektek! :)

2020. márc. 31. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!