Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hónapja vezetem a hőmet!...

Két hónapja vezetem a hőmet! De kicsit még nehéz értelmezni, valaki?

Figyelt kérdés

Hónap elején voltam dokinàl aki megállapította hogy nincs peteérésem, elküldött vérvételre és minden eredmény jó lett! Amh:7,4 azt mondta ez jó eredmény! De nekem a görbe alapján volt pém legalábbis szerintem,érezni is éreztem a középidőt! Szerintetek? Dokimnak is elküldöm majd!

[link]

2020. márc. 27. 07:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
A görbéd alapján sem volt ovud. Amúgy a görbe önmagában semmit nem jelent, mert nekem voltak görbéim ami alapján egyértelmű volt, hogy van ovum, az uh meg igazolta, hogy domináns tüszőm sincs. LH teszt + görbe, már sokkal pontosabb. De ismét leírom, sajnos a görbéd alapján tényleg nem történt még ovuláció.
2020. márc. 27. 07:45
 2/17 anonim ***** válasza:
24%

1-es vagyok, közbe mégegyszer megnéztem a görbéd, ugye a görbéknél utólag lehet megállapítani, hogy volt e.

Lehet, hogy pár napja volt, ez kb 3 nap múlva kiderül, marad e fent a hőd, ha visszaesik nem volt. 24. ciklusnapon lehetett, tehát 38 napos ciklusra számíthatsz. Márha tényleg megtörtént. Mivel ciklus elején voltál dokinál azóta megérhetett tüsző, tehát nem is értem miből gondolta, hogy nem lesz péd... jövőbe lát? Türelem és pár nap és kiderül.

2020. márc. 27. 07:48
 3/17 anonim ***** válasza:
25%
Ne haragudj hogy ezt mondom, de ez a hőmérőzés bizonytalan és nagyon felesleges dolog! Legyetek együtt amikor jólesik, ne görcsölj rá ennyire, feleslegesen stresszeled csak magad :) A dokidat meg nagyon nem fogja érdekelni a görbéd, neki a tények és a kézzel fogható dolgok fognak eredményt adni.
2020. márc. 27. 08:04
 4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért hőmérőzöm mert a dokim mondta. De semmi mást nem mondott. 35 naposak szoktak lenni a ciklusaim és tavaly voltam progeszteronos vérvételen és az alacsony volt ezért mondta hogy nincs peteérésem! Megnézte uh-val es azt mondta szerinte évek óta nincs pém holott lh teszt sokszor volt pozitiv.(tudom az nem jelent semmit! Nemtudom tenyleg mit higgyek! Viszont a fertility app be is huzta a pémet! Csak azt nemtudom hogy kell ide feltenni :D
2020. márc. 27. 08:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt, akkor csak a 22. Napon. De azt, hogy valóban volt-e, csak később lehet látni.
2020. márc. 27. 10:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem ártana tudni, hogy a progeszteront mikor nézték.. mert ovu utáni 7. napon kell, hogy igazolható legyen a pé.

Ha viszont ő simán a 21. napon nézette akkor biztos, hogy alacsony volt, hiszen most is inkább a 22. napon van ovud, tehát 29. ciklusnapon kellett volna nézetni.

Attól mert nem 28napos a ciklusod, hanem mondjuk 35, de rendszeres azzal nincs baj. De egy jó doki ezt is figyelembe veszi, hogy rendszeres, de hosszabb ciklus. Ha ő simán 21. napra küldött, akkor keress egy másik dokit, mert ez a doki tuti letolja az egészet. :(

2020. márc. 27. 12:34
 7/17 A kérdező kommentje:

Az a baj tavaly voltam ilyen vérvételen akkor másik doki küldött de kb fingra ( mar bocsanat) nem érdekelte mikor csináltatom meg azt mondta amikor akarom

Tehát nekem egyáltalan nem mondta hogy mikor menjek így elmentem de már nemtudom sajna hányadik napon :/ de azt tudom hogy nem középidőben!

Én is úgy látom 22.napon lehetett de okosabb akkor leszek ha pár nap múlva is fent marad!

Csak nemtudom miért mondta a doki hogy èvek óta nincs pém mert ennél az orvosnál most voltam elôször.

Párommal nem védekezünk de a diagramon be is van jelölve mikor voltunk együtt.

2020. márc. 27. 13:47
 8/17 anonim ***** válasza:

Hu hat akkor az elejen..

Minden homerozesi szabalyt betartasz? Eleg magas az alaphod. Szoval minden reggel pontosan ugyanabban az idoben ugyanazon a helyen (nyelv v huvely) mered es meg van a min 4 oras egybefuggo alvas elotte?

Egyelore amennyit latok, az az h a hormonok dolgoznak, hiszen a testho (ha betegseg nem okozhatja) akkor valoszinuleg a hormonok miatt kezdett felszokni. De ez meg keves. Itt kellett volna melle ovu teszt. Ovu elott 6 alacsony hot kovet ovu utan 3 magas. Legalabb. Nyilvan ez sem torvenyszeru. De sokmindent ki lehet olvasni egy szabalyosan vezetett hogorbebol! Ja es a homero minosege es hasznalata is nagyon nem mindegy!

Az orvsodrol annyit, hogy nem ertem, hogy dolgozhat hozott anyagbol? Ráadásul 1 evvel ezelottibol! Mit akart nezni ho elejen?! Engem sima nogyogyasz kezelt felre. Endokrinologushoz mentem utana. Most sajnos akkora a kaosz, hogy szerintem eselytelen lesz jo orvost kifognod, nem is biztos h celszeru ezzel korhazba jarkalni. Persze nem mondom meg mit tegyel :) en is hasonlo szituban vagyok egyebkent, meregetem a homet, es bizok benne, hogy tudom halasztani a dokit.. amugy 3 honap a minimum amit vegig kell csinalni,hogy adjon infot a gorbed.

2020. márc. 27. 19:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolso vagy. Elfelejtettem irni, hogy az ovu utani testhok nem lehetnek alacsonyabbak az ovu elottieknel.
2020. márc. 27. 19:50
 10/17 A kérdező kommentje:

Igen betartok. Reggel 7kor szoktam ébresztőt is állítok. Előtte nem kelek ki az ágyból ott van mellettem a hőmérő.

Orvosról már nen tudok mit gondolni egyszerűen már nem tudom kihez menjek,csak maszekhoz jártam de csalódás ért már 2x..

Fizet az ember és nem jó eredményt kap...

Mert sinán elhittem hogy évek óta nincs peteérésem le is törtem nagyon..

Aztán megjött a vérvétel eredmény ami jó lett plusz hő alapján van peteérésem!

Azt mondta lh tesztet felejtsem el mert sz*art se ér majd irtam neki emailt hogyha elkezdem inni a teát(lady ciklust ajánlotta) akkor honnan fogom tudni hogy van e pém erre annyit irt lh teszt..na most akkor mivan?! :-) meg hogy vezessem a hőmet.

Ez már a mai,37 :)

[link]

2020. márc. 28. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!