Hogyan kell értelmezni? 😀
Figyelt kérdés
Mindig olvasom “2 naponta célszerű együtt lenni”
Tehát a 2. napon és eltelik 1 éjszaka vagy a 3.on és úgy 2. éjszaka??😊
Bocsi a hülye kérdésért de érdekelt már :D
2018. okt. 19. 17:04
2/8 anonim 

válasza:

Nem tudom. Én már azt nem értem, hogy 2.
3/8 A kérdező kommentje:
Valaki regebben belem allt hogy el kell telnie 2 ejszakanak es azt koveto napon kell a spermium minosege miatt egyutt lenni.
2018. okt. 19. 17:19
4/8 anonim 

válasza:

Ha 2 éjszaka telne el, akkor az minden 3. nap lenne. Nem tudsz számolni?
5/8 anonim 

válasza:

2 naponta. Magyarul ma együtt vagytok, holnap nem, aztán holnapután megint.
De hogy őszinte legyek, én nem pörögtem ezen, akkor voltunk együtt a férjemmel, amikor jól esett, ha úgy volt, akkor naponta 3-szor, a 7. hónapban pedig megfogant a kisfiunk.:)
Nem ezen múlik. Ha két emberrel minden rendben van, minden adott, akkor napi szinten is együtt lehetnek, akkor is lesz baba.
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Igyekszünk csak kicsit elgondolkodtam mert egy korábbi kérdésemnél megkövezett konkrétan valaki hogy elkell telnie minimum a 2 éjszakának
Szep estet’ :)
2018. okt. 19. 17:40
7/8 anonim 

válasza:

Ma péntek vagy. Ma együtt vagytok, holnap nem, vasárnap megint. Lehet, rosszul számolom, de pontosan 2 éjszaka telik addig el, nem? Holnaputánig két éjszaka van...
8/8 anonim 

válasza:

Pl.: hétfő szerda péntek vasárnap kedd...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!