Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitsegre van szuksegem. Nem...

Segitsegre van szuksegem. Nem tudom ertelmezni az ovu tesztet. Szerintem 22-e az ovu, a teszt szerint. De gyanus, hogy mindencsik ugyanolyan eros. Jo a teszt es nalam lesz gond?

Figyelt kérdés
[link]

2017. febr. 26. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig ilyenek lettek. Később kiderült, hogy nincs is ovulációm... Ha régóta próbálkoztok, akkor érdemes lenne egy 3., 21. napi labort csináltatni. Szerintem ezek közül egyik sem pozitív.
2017. febr. 26. 11:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez lenne a 3. Honap, hogy probalkozunk. Nogyogyasznal voltam az elozo honapban, masfel hettel a menstruacio utan. Azt mondta minden rendben van. Verkepen mit kell nezetni? Vagy azt csak endokrinologus kerhet? 34 eves vagyok mar, elso baba van tervbe. Nem szeretnem az idot huzni.
2017. febr. 26. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Olvass bele!

[link]

2017. febr. 27. 01:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo szerint negativ. Utolso valaszolo szerint pozitivak. Nem lettem beljebb :-) De azert koszonom. Tegnapi teszt mar nagyon halvany ket csikos.
2017. febr. 28. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor most nem lettünk okosabbak, h mikor volt az ovu. Ha már volt a negatîv.
2017. márc. 2. 04:59
 6/7 A kérdező kommentje:

En ugy gondolom 22-ei a legerosebb, de nem tudom. 10 perc leolvasasa utan mind halvany volt, 1 ora elteltevel lettek ilyenek. Azt hiszem ezzel a tesztel en nem vagyok kibekulve. Vagy nem jol ertelmezem :-)

[link]

2017. márc. 2. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt én sem tudnám értelmezni :) Én ebben a hónapban kezdtem az ovu tesztet. Külföldön élek így helyben vettem kétfélét és rendeltem olcsó one step-et az ebay-ről. A három közül a one step volt a legegyértelműbb pozi 2 napig. Aztán halványodott. Próbálj másikat!
2017. márc. 3. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!