Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbe elemzésben kérnek...

Neska1985 kérdése:

Hőgörbe elemzésben kérnek segítséget. Valaki segítene elemezni? 😑 köszi ✋mikor volt ovu, volt e egyáltalán, hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés
[link]

2018. dec. 4. 16:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez a görbe kaotikus. Vagy nem jól méred, vagy nem volt ovulációd.
2018. dec. 4. 18:28
 2/15 A kérdező kommentje:
Amennyiben? Reggel ébredés után mérem szájban mindennap. Nem tudom hogy kell nem jól mérni 🤷‍♀️
2018. dec. 4. 20:06
 3/15 anonim ***** válasza:
Mindig ugyanabban az időben méred? Ha igen, akkor nem volt ovulációd! Egyszer kétszer egy évben belefér, hogy elmarad a peteérés, de ha több hónapon keresztül ilyen lesz a görbéd javasolt egy vérvétel!
2018. dec. 4. 21:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Lh teszt szerint volt. Viszont eltér a ciklusbeli dátumtól. Segítesz megérteni, miért kaotikus?
2018. dec. 4. 21:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Az LH tesztről tudsz képet küldeni? Egyébként előfordulhat az is, hogy pozitív az LH teszt de a tüsző mégsem tud megrepedni, ezért nem nincs fent konstans a hőd!

A hőemelkedését a progeszteron okozza, ha megrepedt a tüsző akkor a hőnek legalább 3 napig az alapvonal felett kell lenni.

2018. dec. 4. 22:01
 6/15 A kérdező kommentje:

[link]

Nov. 24-ei, majdnem este csináltam. Aznapra írta a naptár az ovut, amit évek óta vezetek. Első babanal is az “segített”, de ott nem görbéztem, nem teszteztem.

2018. dec. 4. 22:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor nem repedt meg.
2018. dec. 5. 18:32
 8/15 A kérdező kommentje:
De repedt, méghozzá kellőképpen. Ma pozitívat teszteltem 🙂
2018. dec. 6. 22:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Azta! Ezt nem gondoltam volna! Gratulálok! Mióta próbálkoztok?
2018. dec. 7. 23:13
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Harmadik hónapban jött össze 🙂
2018. dec. 8. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!